Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudok elélvezni, valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok elélvezni, valaki valami ötlet?

Figyelt kérdés
Régebben simán eltudtam menni ha a csiklomat izgatták, aztán egyedülálló voltam 1 évig, amikor is majdnem minden héten kielegitettem magamat a zuhanyrozsaval. Azóta az o izgatására nem tudok elmenni. Már kb 3 hónapja nem ‘használtam’ a zuhanyt illetve nem is elégítettem ki magam sehogyan sem. Ha o izgat, felizgulok, nagyon jó, de nem tudok odáig eljutni hogy elelvezzek. Néha már olyan sokáig csinálja hogy faj. Elvagyok keseredve. Valaki járt hasonló helyzetben? Mit tudok tenni? Ez már mindig így lesz? :( 18/L

2018. jún. 5. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Ki vagy mi az az o?

Ez olyan,mint a Potterben a tudjuk ki?

2018. jún. 5. 15:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Nyilván barátom..
2018. jún. 5. 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
probáljátok a barátotokkal vmi izgissebb helyen,ahol van lebukás veszély ahol joban megnől a pulzus...
2018. jún. 5. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudja barátod mire van szükséged.
2018. jún. 5. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltátok úgy, hogy közben ujjaz is?

Nekem sem egyszerű a dolog, ha közel járok, és megszakítja, vagy máshogy kezdi csinálni, akkor visszábbesik az élvezet. Nekem fontos, hogy ha már nagyon jó, akkor maradjpn ugyanott, és ugyanolyan intenzitással. Ha közben ujjaz, úgy meg a legjobb.

2018. jún. 5. 16:25
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Még annyit tennék hozzá az előzőkhöz, hogy ha te tudod, hogyan lenne jó, de ő nem úgy csinálja, mutasd meg neki, mondd neki, mit szeretnél.

Egyébként a sok maszturbálásnak lehet negatív hatása a későbbi szexuális együttlétekre. :/

2018. jún. 5. 16:28
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 és ez így is fog maradni a későbbiekben? Egyáltalán nem csináltam gyakran egyébként. Heti 1x,2x
2018. jún. 5. 16:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A pontosabb válasz miatt netán meg kellene próbálni újra a rózsikàval.
2018. jún. 5. 16:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért tudod, hogy a rózsa jobban ingerelt mint a pasi, nem fogja tudni ugyan azt az érzést adni, de idővel jobb lesz a dolog, csak hagyd a rózsát :)
2018. jún. 5. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo!Egyszeruen hozzadzoktal a zuhany intenzitasahoz.Hagyd el a zuhanyrozsat es egy ido utan javulni fog
2018. jún. 6. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!