Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tud elélvezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud elélvezni a barátnőm?

Figyelt kérdés
3 éve együtt vagyok a mostani barátnőmmel, de a 3 év alatt csak 5 alkalommal tudott elélvezni. Volt hogy másfél óráig nyaltam és ujjaztam ,akkor sem. 2 órás pózváltogatós dugás után sincsen semmi. Viszont ha nem érek hozzá ,csak a farkamat érzi magában (nincs simogatás ,se semmi.) és rásegít az ujjaival akkor máris sikerül. Miért van ez? Lehet azért mert szégyenlős? 3 év után is lehetséges? 23/F

2018. máj. 20. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyit jelent hogy mivel a saját testét ismeri így zudja hogy önmagának hohy a legjobb. Ez az amit a férfiaknak csak sok odafigyeléssel és türelmességgel lehet elérni. Figyelni kell a párod minden rezdülését és észrevenni mikor jobb neki mikor kevésbé.

Úgyhogy azért nem tud elélvezni mert még nem találtad meg hogy hogyan a legjobb neki. Ne aggódj, csak próbálkozz és beszéld meg vele. Vagy játszatok olyat hogy csak te kényezteted őt és folyton kérdezgeted hogyan jobb neki.

2018. máj. 20. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
És ha így el tud élvezni miért nem csináljátok mindig így? Akkor lehet többször is elment volna...
2018. máj. 20. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:

És szegény ezért nem is élvez el, csak hogy megfeleljen az elvárásoknak??!! Én is csak akkor tudok "elmenni", ha közben csinálom magamnak. Ez van, mi nem csinálunk ebből ügyet, összehozzuk nekem is így is úgy is, ennyi.

35

2018. máj. 20. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:
#3, ez nagyon szimpatikus!
2018. máj. 20. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:

ez egy nagy hülyeség, persze lehunyt szemmel élvezze és közben közvetítsen a lány, mi :-) NEEEE

A pasinak kell eléggé változatosan kényeztetni, finoman kedvesen, érzelemdúsan :-) akkor rájön hogy mi a jó és hogyan. De különben is ha mindíg ugyanaz a mozdulatsor stb., akkor unalmassá válik az egész.

Szóval komám, neked kell máshogy előadni a játékot.

Mellesleg én biztosan nem maradnék olyannal, főleg 3 évig, akivel nem jó :-)

2018. máj. 21. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!