Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a csikló és a hüvelyi orgazmus között?
Csiklo az amikor a csiklód izgatássával van orgazmus
Hüvelyi aktus közben a G-pont izgatásával történik
24N
Az én tapasztalataim szerint a csikló orgazmus nem olyan intenzív mint a hüvelyi.
Utóbbit nehezebb elérni, és az összehúzódás tovább tart mint a csiklóban.
Hüvely orgazmus sokkal erősebb sokkal intenzívebb számomra
Hasonló a csiklo oragzmushoz csak a duplája
Amikor a hüvely orgazmusá érzed hogy lassan elmész a gyönyör elkezd belülről egy pontban kifelé áramlani a testedben egyszerűen csodálatos és amikor elmész vege olyan minta be lennel tépve (nekem olyan erzes)
Eddig csak magamnak sikerült a hüvely orgazmus
Amióta rátaláltam hogy megyek el hüvely orgazmussal nem is izgatom a csiklom
Csiklo orgazmus után amikor csinaltam mindig kieleguletlen maradtam nem volt eleg több és több kellett napi 8
Hüvely orgazmus kielégít azt általában 2x szoktam
Az a baj annyira Rákaptam az ízére hogy ott tartok hogy nem kell nekem senki minek szexeljek mással ha magamnak könnyedén megcsinalom az orgazmust kielégít és jobb is számomra a szexnel mert mindig van orgazmusom
Csikló orgazmus nagyon jó, olyan mint egy nagyon nagy hullám és nagyon intenzív.
Hüvelyi nekem nagyon ritkán volt. 5 év alatt kb 3szor. De az se biztos hogy az volt mert az egyáltalán nem volt intenzív viszont sokkal jobb érzés volt hogy olyan mélyről jövő volt és sokáig tartott. Viszont nem volt csúcspont meg nem volt semmi remegés meg semmi. Na meg baromi nehéz összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!