Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a különbség miért van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a különbség miért van a két nem között?

Figyelt kérdés

Ha lefekszik egymással két frissen megismerkedett idegen és elévez mind a kettő,akkor a férfi érzelmei a legtöbb esetben mit sem változnak.Teljesen természetes hogy elélvezett a végén.

Viszont ha a nő is elélvez,akkor igen gyorsan felébred benne a szerelem,vagy ahhoz hasonló elég mély vonzalom,legyenek akármilyenek is a megismerkedés előzményei.

A nők ilyen ritkán tudnak elélvezni,hogy az orgazmus ennyire drasztikus hatással tud lenni rájuk?

2017. nov. 5. 02:24
 1/4 Carragher_x ***** válasza:
100%
Ezt a marhaságot honnan szedted?:)
2017. nov. 5. 04:49
 2/4 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ezt valami tanulmányból olvastad?

Marhára nem így van, köze nincs ehhez.

2017. nov. 5. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem erzelmes no nem surun fekszik le elso randin. Magambol kiindulva ( nem elso randi utan ) azert az erzelem mert megbizok benne, h odaadtam magam neki. Mert en a nemi eletem nem csak d*gasnak tartom, hanem amolyan “teljesitmeny”. Ketten eggye valunk.
2017. nov. 5. 11:06
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:

Jó, de ez nem egyenlő a szerelemmel. Ráadásul a férfi érzelmei is változhatnak, a nőé is.

A kérdés úgy lenne helyes, hogy egy nő érzelmek nélül nem tud elélvezni, illetve nem fog szexelni, de ez nem minden esetben szerelem, lsd: szexkapcsolat, alkalmi szex, nimfománia.

2017. nov. 5. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!