Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség az élő vibrátor és a nem élő között?
Csak szex érzelmek nélkül és a vibrátor vagy dildo tök mindegy közötti különbséget kérdezem?
Csernustól vettem át a kifejezést
„Az élet – a materialista világnézet szerint – az anyag legmagasabb rendű szerveződése, definiálása a természettudományok legnehezebb feladatai közé tartozik. Jelenleg nem rendelkezünk az élet olyan tömör, pontos meghatározásával, amelyet a tudományos közösség egyöntetűen elfogadna, de érdemes megvizsgálni azt a meghatározást, mi szerint az élet nem más, mint a világ fejlődési folyamata.
Biológiai értelemben mindenesetre az élet a biológiai rendszerek, vagyis az élő szervezetek létezési módja.” (wikiről schmittelve)
Ebből kiindulva szerintem az élő vibrátort számtalan dolog megkülönbözteti a nem élőtől, sőt, a funkciót és alakot leszámítva valószínűleg semmi hasonlóság nincs bennük. Érdemes ugyanakkor megfigyelni, hogy mivel a vibrátor elnevezést a köznyelv egy szexuális segédeszköz megnevezésére használja, mely szexuális segédeszköz a tudomány jelenlegi állása szerint tárgynak minősül, az élő vibrátor kifejezés implikációja lehet akár az is, hogy életre keltettél egy tárgyat. Képtelen vagyok felmérni ennek a csodának a jelentőségét, mindazonáltal egy új korszakba lép az emberiség, ha valóban birtokában vagy ennek a tudásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!