Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb a bordázott óvszer? Vagy semmi különbség?
Figyelt kérdés
Illetve tényleg késlelteti az ogazmust, a csajnál meg gyorsítja, mint ahogyan azt írják, vagy csak népbutítás?2017. szept. 21. 21:50
1/8 anonim válasza:
Nálunk egyáltalán nem volt semmi hatása:(
3/8 anonim válasza:
A bordás nem.
De régebben volt olyan amin apró, tizedmilliméternyi pontok voltak. Na azt én sokszor befordítottam, így a makkomat izgatták a kis kiálló pöttyök, sokkal jobb volt így, tizedannyira volt érezhető hogy óvszerben vagyok.
4/8 anonim válasza:
A bordázott, vagy pöttyös, nekünk, nőknek- nem mindegyiknek- hozza meg hamarabb az orgazmust. Ha te késleltetni akarod, van olyan, amiben hűsítő gél van, amitől tovább bírod.
5/8 anonim válasza:
Jobb hát.
A gyártónak.
Mert te hülye, megveszed drágább áron ugyanazt a kaucsukot, ami semmi különbséget nem jelent mellesleg... :P
6/8 anonim válasza:
Semmi különbség, 1x probaltuk a durextől a pleasure-t hát nem ért semmit, semmelyikünknek nem adott különösebb érzést.
7/8 anonim válasza:
Én jobban élveztem és páromnál is késleltette az orgazmust. Sőt volt olyan hogy nem is tudott elmenni az óvszertől :S :D nekem ez nem volt baj :P
8/8 anonim válasza:
Sokkal jobb a férfinak és a nőnek is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!