Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jobb a bordázott óvszer? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb a bordázott óvszer? Vagy semmi különbség?

Figyelt kérdés
Illetve tényleg késlelteti az ogazmust, a csajnál meg gyorsítja, mint ahogyan azt írják, vagy csak népbutítás?

2017. szept. 21. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk egyáltalán nem volt semmi hatása:(
2017. szept. 21. 21:55
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Emberfüggő
2017. szept. 21. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:

A bordás nem.

De régebben volt olyan amin apró, tizedmilliméternyi pontok voltak. Na azt én sokszor befordítottam, így a makkomat izgatták a kis kiálló pöttyök, sokkal jobb volt így, tizedannyira volt érezhető hogy óvszerben vagyok.

2017. szept. 22. 06:25
 4/8 anonim ***** válasza:
A bordázott, vagy pöttyös, nekünk, nőknek- nem mindegyiknek- hozza meg hamarabb az orgazmust. Ha te késleltetni akarod, van olyan, amiben hűsítő gél van, amitől tovább bírod.
2017. szept. 22. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
58%

Jobb hát.

A gyártónak.

Mert te hülye, megveszed drágább áron ugyanazt a kaucsukot, ami semmi különbséget nem jelent mellesleg... :P

2017. szept. 22. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmi különbség, 1x probaltuk a durextől a pleasure-t hát nem ért semmit, semmelyikünknek nem adott különösebb érzést.
2017. szept. 23. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Én jobban élveztem és páromnál is késleltette az orgazmust. Sőt volt olyan hogy nem is tudott elmenni az óvszertől :S :D nekem ez nem volt baj :P
2017. szept. 24. 13:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb a férfinak és a nőnek is. :)
2017. okt. 1. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!