Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hüvelyi és G pontos orgazmus....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelyi és G pontos orgazmus. Van különbség?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Előre elnézést, ha butaságot kérdezek, de szeretnék tisztázni valamit.

30 éves nő vagyok, nekem eddig csak csiklói orgazmusaim voltak, illetve egyszer, még nagyon régen sikerült véletlenül úgy elélveznem, hogy a párom a péniszével a hüvelyemben mozgott, de sehol máshol nem ért hozzám közben. Katartikus orgazmus volt, nem bírtam visszatartani a hangos nyögéseket, tényleg átrázott a fejbúbomtól a lábujjam hegyéig. Azóta is vágyom ezt az érzést, de sajnos még nem sikerült ismételni azóta.

Van most egy viszonylag friss kapcsolatom, túl sokszor nem szeretkeztünk még, inkább csak ismerkedünk még egymás testével, leginkább kézzel, nyelvvel. Több csiklói orgazmuson túl vagyok már vele, de hüvelyi nem sikerül kézi ingerléssel sem, pedig érzem, hogy jó a technikája.

Ami miatt írok, hogy a barátom azt mondta, a volt barátnőjének úgy volt hüvelyi orgazmusa szeretkezések közben, hogy nem kellett kézzel ingerelnie közben, azaz tulajdonképpen csak bedugta neki, mozogtak, és rövid idő alatt úgy is elment.

Ugyanakkor azt is mondta, hogy nekem sokkal intenzívebb orgazmusaim vannak szerinte, mert a régi barátnőjénél szinte észre se nagyon lehetett venni, mikor ment el.

Nem akartam ezt a kérdést feszegetni, mert elég volt ennyit tudnom az exe orgazmusairól..... de azért foglalkoztat a kérdés, hogy ha a lánynak ilyen simán összejött a hüvelyi orgazmus, akkor annak hogyhogy nem volt egyértelmű jele??? Emlékeim szerint én annál az egynél majdnem lebontottam a falat a hangommal, visszatartani sem tudtam volna....

Valami olyasmit is mondott a barátom, hogy szerinte az exének nem g pontos orgazmusai voltak olyankor (mert szerinte nekem az az egy az volt), hanem szimplán hüvelyi.

Na most itt jön a kérdésem!!!

Van olyan, hogy szimpla hüvelyi orgazmus, ami nem G pontos??!!! Mi a különbség (érzésben és kialakulásban, mechanizmusban) a kettő közt?

Kérem, azok válaszoljanak, akiknek saját tapasztaltuk van arról, hogy a két orgazmus (hüvelyi és G pontos) nem ugyanaz.

Köszönöm!!!!

2017. jún. 25. 15:51
 1/6 anonim válasza:
63%
Nincsenek különböző típusú orgazmusok, az összes a klitoriszhoz vezethető.
2017. jún. 25. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
24%

Én érzek különbséget mindenféle értelemben csiklói és hüvelyi között, nekem más érzés. De hüvelyi orgazmusom a G pont ingerlésével van, tehát én azt tekintem hüvelyinek. A G pontot.

Sőt, az is más érzés, ha U pontot izgatom, de azzal még nem sikerült orgazmust elérni.

2017. jún. 27. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
A barátod egyszerűen hülye e téren. Mégis honnan tudná, mit érzett a nője?
2017. jún. 27. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Még azt a tanácsot adnám, hogy nagyon próbáld meg elengedni magad. Értem ezalatt azt, hogy deréktól lefelé engedd el az összes izmodat.Nekem is sokáig tartott rájönnöm, kitapasztalnom, hogy az akadályoz a hüvelyi orgazmus elérésében, hogy akaratlanul is szorítok. Első alkalommal úgy csináltam nem szándékosan, és úgy rögzült rosszul.Nagyon lazítani kell közben.
2017. jún. 28. 00:54
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

(igen, én is szorítok, nem tudom, miért.... talán ösztönösen, hogy szűkebbnek érezzen a párom....)

2017. jún. 28. 22:33
 6/6 anonim válasza:
Na össze jött már azóta?
2021. máj. 29. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!