Van különbség a "normális" orgazmus és sz álomból létrejövő között?
Tudom fura kérdés...
8 hetes vagyok nem merek együtt lenni a férjemmel úgy hogy nekem is jó legyen, de álmomban egyre többször előjön, és ilyenkor arra ébredek hogy pont jó...nem tudom finomabban leírni.
Ez is gondolom ugyan olyan méh összehúzódás szóval ugyan úgy okozhat bajt, de hogy előzzem meg?
Miért nem mersz együtt lenni vele? El vagy tiltva?
Az orgazmus, az orgazmus, lényegtelen, hogy alakult ki, méhösszehúzódással jár.
Egészséges terhesség esetén a szex és az orgazmus sem káros. Nem értem, miért fogadsz egy évre cölibátust?
Kislányommal eltiltottak 6héten hematoma bevérzés miatt. Nála már alig merte aludni.
2 éve volt egy vetélésem.
Most 6 héten voltam orvosnál, progeszteronért, akkor egy 7mm szabályos peztezsák látszott szikhólyaggal. Nem mondott semmit, csak gratulált..én meg nagy zavaromban elfelejtettem erre rákérdezni.
Néha görcsölgetek, magnéziumot szedem. Próbálok elővigyázatos lenni, de úgy tűnik ösztönlény vagyok ahogy az egyik kérdésnél írták :(
Ennél a kérdésnél is oéyan leszólód volt az első válaszoló
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__8526895-12-het-elott
És máshol is éáttam már többször ilyet, ezért is fogalmazódott meg bennem a kérdés.
Bocsánat siettem. Szóval
Ennél a kérdésnél is olyan leszólós volt az első válaszoló
És máshol is láttam már többször ilyet, ezért is fogalmazódott meg bennem a kérdés.
5-ös, rosszul tudod. Sajnos én is rosszul tudtam, nekem pár éve sikerült elvetélni az első trimeszterben egy orgazmustól. Tehát nem a szex a probléma, hanem az orgazmus. Sajnos az orvosom ezt csak utólag közölte.
Most végig el vagyok tiltva (pedig elvileg csak az első trimeszterben veszélyes), és nagyon nehéz, és igen, nőknél is létezik éjjel spontán orgazmus, többször jártam így. Csak reménykedni tudok benne, hogy ne lesz probléma belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!