Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van különbség a "normális"...

Van különbség a "normális" orgazmus és sz álomból létrejövő között?

Figyelt kérdés

Tudom fura kérdés...

8 hetes vagyok nem merek együtt lenni a férjemmel úgy hogy nekem is jó legyen, de álmomban egyre többször előjön, és ilyenkor arra ébredek hogy pont jó...nem tudom finomabban leírni.

Ez is gondolom ugyan olyan méh összehúzódás szóval ugyan úgy okozhat bajt, de hogy előzzem meg?

2017. ápr. 1. 08:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én is sokszor jártam így terhesség alatt, de még mostanában is! Terhesség alatt nem voltunk együtt a párommal. Ami nekünk azért sem okozott nagy gondot mert nem vagyunk szexmaniasok. Szóval nekem volt orgazmusom a terhesség alatt és nagyon rossz érzés volt. Bekeményedett, feszült, meg maga a tudat hogy ott van a picim. Szóval mikor ilyen történt én is egyből felébredtem próbáltam ellazulni. De mivel ez nem volt olyan intenzív ezért a pocakommal se történt semmi keményedés. Nem tudtam sokmindent tenni ellene. Próbáltam kevesebbet gondolni a szexre.
2017. ápr. 4. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!