Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan aki lefeküdt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki lefeküdt a középiskolás tanárnőjével? Vagy szívesen megtenné?

Figyelt kérdés

Én ebbe a helyzetbe kerültem. A tanárnő olyan 40-50 közötti lehet, én 23.

Nagyon jó nő a tanárnő , simán letagadhatna pár évet. Tudom nem lenne helyes, de nagyon vonzó ès kívánom. Ha esetleg megtörténne nyilván titokba tartanánk, és nem kivételezne velem, már nem sokáig fog tanítani.

2018. júl. 9. 18:31
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Ez igen 😂😂
2018. aug. 6. 23:40
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Én heteró nő vagyok, mégis írnék választ.

Volt egy tanárom 9-10-ben, aki nagyon felkeltette az érdeklődésem. Harmincas évei elején járt, és nem nézett ki extra hiper-szuper jól, átlagos pasi volt. Viszont nagyon fiatalosan, divatosan öltözködött, beszélt, a mozdulatai is lazaságról árulkodtak. Nekem azért tetszett, mert emellé a lazaság mellé mély értelem is társult. Értelmiségi irodalmat olvasott, sok könyvet ajánlott is nekem, amiket elolvastam, és nagyon sokat fejlődtem általuk. Nekem alapból az intellektüell pasik a zsánereim, szóval nagyon rá voltam állva a témára, hogy kicsit közelebb kerülhessek hozzá. Hát, addig eljutottam, hogy tegezhettem, amikor senki sem hallotta, de aztán kiderült, hogy felesége, és kisfia van. Ekkor hagytam abba a közeledést, de azóta is eléggé bizalmas viszonyt ápolok vele.

2018. aug. 13. 22:48
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Egy akkori gyakornok(az igazgató fia) volt ott a suliba, ahova jártam, hát elég jó volt, egy csomó csaj szerelmes volt belé, de én is kikezdtem volna vele szívesen. :D

Max ilyen 23 volt.

/L

2018. aug. 29. 01:17
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
Középsuliban az angol tanárnőm eléggé rám volt mozdulva csak balf**z voltam akkoriban és nem mertem lépni, pedig minden spanom a suliba mondta, hogy nyomjam meg, nem is nézett ki rosszul, be is jött a stílusa, szigorú tanár volt nagyon, szétlőtt mindenkit állandóan, de velem nagyon kivételezett segített sokmindenben a suliban (ebbe nem mennék bele, megmentett sok esetben ez a lényeg) szal éreztem, ahogy rám nézett láttam a szemében, mintha kívánt volna rendesen :D senki másra nem nézett így az osztályban 😂 bánom, hogy nem léptem :/
2018. szept. 7. 20:45
 25/49 A kérdező kommentje:
Hát igen, bánhatod ,hogy kihagytad 😬
2018. szept. 7. 21:13
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a nőkkel sosem volt problémám szal annyira nem gáz, csak átléptem a lehetőség felett úgymond, ez zavar :D előtte is volt kapcsolatom meg utána is meg mindig volt csaj ha kellett 😂😂
2018. szept. 7. 21:32
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy osztálytársam, aki nagyon intim viszonyban volt egy tanárnővel, ami nagyon észrevehető volt. De senkinek nem volt "bizonyítéka" rá. Mióta elballagtunk a srác már "hivatalosan" is a szeretője!
2018. szept. 8. 01:19
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
En a gimis angol tanarnom irant ereztem igen eros vonzalmat, de lepni sosem mertem. Suli utan gondolkoztam, de mar keso volt. :( . Ezt orokke banni fogom.
2018. szept. 19. 22:30
 29/49 A kérdező kommentje:
Én azthiszem elég jól haladok :D
2018. szept. 30. 21:31
 30/49 kisbuca999 válasza:
100%

Én érettségi után kezdtem el beszélgetni a magyar tanárnőnmel. A bankett után egyre komolyodtak a szándékok, keztük tisztán látni hogy mit akar a másik. 9 nap kellett ahhoz hogy megfektessem. A tanárnő nagyon megbánta de még egy hónapba telt hogy újra találkozzunk. Azóta is összejárunk mondhatni kapcsolatban vagyunk.

Ui.: Fél éve elvált. 42 éves.

19f

2018. okt. 18. 08:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!