Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki lefeküdt a középiskolás tanárnőjével? Vagy szívesen megtenné?
Én ebbe a helyzetbe kerültem. A tanárnő olyan 40-50 közötti lehet, én 23.
Nagyon jó nő a tanárnő , simán letagadhatna pár évet. Tudom nem lenne helyes, de nagyon vonzó ès kívánom. Ha esetleg megtörténne nyilván titokba tartanánk, és nem kivételezne velem, már nem sokáig fog tanítani.
Én heteró nő vagyok, mégis írnék választ.
Volt egy tanárom 9-10-ben, aki nagyon felkeltette az érdeklődésem. Harmincas évei elején járt, és nem nézett ki extra hiper-szuper jól, átlagos pasi volt. Viszont nagyon fiatalosan, divatosan öltözködött, beszélt, a mozdulatai is lazaságról árulkodtak. Nekem azért tetszett, mert emellé a lazaság mellé mély értelem is társult. Értelmiségi irodalmat olvasott, sok könyvet ajánlott is nekem, amiket elolvastam, és nagyon sokat fejlődtem általuk. Nekem alapból az intellektüell pasik a zsánereim, szóval nagyon rá voltam állva a témára, hogy kicsit közelebb kerülhessek hozzá. Hát, addig eljutottam, hogy tegezhettem, amikor senki sem hallotta, de aztán kiderült, hogy felesége, és kisfia van. Ekkor hagytam abba a közeledést, de azóta is eléggé bizalmas viszonyt ápolok vele.
Egy akkori gyakornok(az igazgató fia) volt ott a suliba, ahova jártam, hát elég jó volt, egy csomó csaj szerelmes volt belé, de én is kikezdtem volna vele szívesen. :D
Max ilyen 23 volt.
/L
Én érettségi után kezdtem el beszélgetni a magyar tanárnőnmel. A bankett után egyre komolyodtak a szándékok, keztük tisztán látni hogy mit akar a másik. 9 nap kellett ahhoz hogy megfektessem. A tanárnő nagyon megbánta de még egy hónapba telt hogy újra találkozzunk. Azóta is összejárunk mondhatni kapcsolatban vagyunk.
Ui.: Fél éve elvált. 42 éves.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!