Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki lefeküdt a középiskolás tanárnőjével? Vagy szívesen megtenné?
Én ebbe a helyzetbe kerültem. A tanárnő olyan 40-50 közötti lehet, én 23.
Nagyon jó nő a tanárnő , simán letagadhatna pár évet. Tudom nem lenne helyes, de nagyon vonzó ès kívánom. Ha esetleg megtörténne nyilván titokba tartanánk, és nem kivételezne velem, már nem sokáig fog tanítani.
Tök szar amikor óran feláll.. xddd
Nemtudsz vele mit kezdeni. :D
Én az angoltanárnőmre izgulok fel. Neki viszonylag formás mellei vannak és nagy feneke. Igaz, a többi része nem a legjobb, illetve a negyvenes éveiben jár, de ő a kedvenc tanárom, nem csak ezért, hanem azért is, mert neki van szíve, kedves, nyitott és jól tanítja az angolt. Többek között ezért szeretnék vele dugni, bár van két gyereke és egy férje.
A másik pedig az osztályfőnök. Neki még az angoltanárnál is nagyobb mellei vannak, még formásabb feneke, illetve ő már homokóra alkatú. Ő is nagyon kedves és jó földrajz-, illetve biológiatanár. Őt se könnyű lenne b*szni: Neki is van férje és gyereke és ő is negyvenes.
Nekem is amúgy ő a kedvenc tanárom, és talán ezért is tetszik ennyire, mert ő is olyan jól tanítja a tantárgyát..Könnyen megtudom tanulni az anyagot, és meg is szerettete velem talán akaratán kívűl . :D Kedves, “szigorú”, elvárja,hogy figyeljünk rá, de egyszerűen laza, vicces is. Veszi a poént.. Nemtudom mi lesz velem emberek .. xddd
Ami a legnagyobb akadály,hogy van férje és egy gyereke. Illetve 40 körül van, sőt lehet több, valamint a tanárnőm .. xd Szóval minden ellenünk szól, de akkor is akarom.
Szerintem nem ez volt a kérdés.
De ha nagyon kíváncsi vagy rá, azért mert volt nulladik évem angol miatt, 4 év érettségi és maradtam plusszba suliba a technikumot elvègezni (ami szintén több éves,mert onnan is 2 tárgy) Egeszségügy miatt meg ki kellett hagynom 1 évet.
🙌🙌
Negyedikes voltam középsuliban, amikor biológiából kaptunk egy kistanárt, végzős egyetemista csaj volt és nagyon jól nézett ki.
Amikor még ment a suli már akkor kialakult köztünk valami, volt némi minimális flörtölgetés ilyesmi. Az érettségi után felhívtam, hogy volna-e kedve találkozni. Volt. Többször meg is dugtam ezután, aztán sajnos szétváltak az útjaink.
Hát még annó a gimibe ahova jártam, volt ott egy tanárnő 40-50 között lehetett, kémiát tanított.. borzasztóan egy szemétláda nő volt, tipikusan a rossz tanárok közé tartozott, nem is mondanám bomba nőnek, mégis valami azért megfogott benne akkoriban. Szőkés-barna haja volt, mindig ilyen tanárosan-elegánsan öltözött, hosszú fekete testhez simuló szoknya stb, igazából csak nekem tetszett igazán, a többi osztálytársamnak nem. A nő úgymond "vénlány" volt, nem volt se férje, se gyereke, egyedül lakott egy kis lakótelepi lakásban.. kb 20 éves voltam, már akkor javában egyetemre jártam, egyszer sétáltam hazafele a vonatállomásról egyetem után, hétvége volt, és ahol ő lakik útba esik nekem, sétáltam a járdán és megláttam őt ahogy cipelte hazafele két nagy szatyrot - boltból ment hazafele, én meg beértem őt és felajánlottam neki, hogy segítek cipelni a szatyrot, először nem akarta elfogadni de mivel nem nagyon akart kínlódni így belement. Szóval ketten sétáltunk hazafele, sose voltam vele beszélgetős viszonyban, sőt egyszer kémiából félévkor meg is buktatott, szóval tudtam, hogy nem igazán csíp engem, és tudhatta, hogy ezért én sem szerettem őt.
Amikor megérkeztünk oda ahol lakik, mondtam neki, hogy szívesen segítek neki fel vinni a szatyrokat és amikor fent voltunk megkínált teával, én is eléggé fáradt voltam nem akartam elfogadni, de azért csak elfogadtam. Nem is tudom hogyan de elkezdtünk beszélgetni utána, és elég hosszasan, láttam, hogy érdekli amit mondok neki, belém mintha csak villám csapott volna beütött, hogy akár ebből lehetne valami is :D.
Valami oknál fogva elkezdtem simogatni a kezét amit ő engedett, aztán már adta magát a dolog, smárolás, majd le a ruha, pár perc múlva már kutyában hágtam.. brutálisan jó volt, picit azt mondanám, hogy duplán élveztem, hiszen nem szerettem a nőt sose, most meg hátulról dugom, keményen, visszaadom neki a sok szopatást.. :D
Szívesen, sokszor visszagondolok erre a szexre, utána még körülbelül 5x találkoztunk, én szerettem volna többet is viszont ő jobb állás miatt elköltözött az ország másik végébe.. szóval ennek vége lett.
De a tanulság az, hogy ha véletlenül lekésed a buszod, akkor ne félj vonattal hazamenni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!