Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A sperma csak nekem tűnik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sperma csak nekem tűnik furcsa és mondhatni kissé kellemetlen szagúnak!? Vagy ez minden férfinél más és más, mint ahogy az íze is? Mi a véleményetek az orális szexről?

Figyelt kérdés
Kérlek, a lenéző kommentektől kíméljetek meg! 19 éves vagyok, nő, és nem régiben kezdtem szexuális életet élni, mert párkapcsolatom lett. Tehát, csakis ennek tudható ki a tapasztalatlanságom etéren !

2018. júl. 8. 10:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
41%
mondjuk az igaz, hogy a sperma szerintem se épp michelin csillagos, de nem zavar
2018. júl. 9. 16:52
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
Kis apró trükk. Amikor az ember nyelve feltapad az inyvitorlához, tehát csak az orrodon veszel levegőt, akkor nyitni is tudod a szád. Elsőre lehet hogy reflexszerűen elkezdesz a szádon venni újra levegőt, de zárd le újra a nyelveddel az utat, s megszokod a nyitott szájjal való orron át lélegzést. Az ondó lövellésekor amúgy sem szerencsés ha nyitva a száj irányából a garat. De a másik dolog, ami miatt ez jó, hogy ilyenkor nem igazán érez az ember ízeket, s ha szádban megy el, akár körbeöleli az ajkad a farkát, akár nyitva van, addig nem igen érezni az ízét míg újra ki nem nyitod a garatod. Ekkor még eljátszhatod hogy szépen finisheled neki az élményt, majd diszkréten zsepibe vagy másba csorgatod a cuccot. Na és csak ezután lesz kevéske maradék íz. Akár lehet ott egy tea vagy más ízes ital.
2018. júl. 11. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!