Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sperma csak nekem tűnik furcsa és mondhatni kissé kellemetlen szagúnak!? Vagy ez minden férfinél más és más, mint ahogy az íze is? Mi a véleményetek az orális szexről?
Majd megszereted, én simán eltudok élvezni attól, hogy szopok :) A sperma íze meg mindig változó, van, amikor jobb íze van, van, amikor rosszabb, de nem foglalkozok ezzel, mert tudom, hogy mekkora örömöt okozok vele.. a párommal ellentétben egyébként, aki meg semmiáron nem tudja elviselni azt ami kijön belőlem..
20L
Köszi a válaszokat !
2.Hogy érted, hogy nem képes elviselni azt, ami kijön belőled !?
A kedvedet nem szereti ?
Ez a férfiaknál mennyire gyakori ?
3# Hát kb 15 férfiből ő az első ilyen, szóval én azt mondanám, hogy egyébként a legtöbb férfi szeret kényeztetni..
igen, leginkább azzal a nedvvel van baja, ami távozik belőlem pl ha nyal :D
Érthetetlen.. ez ilyen pasis finnyázás..
Az ondó szaga eléggé jellegzetes, az érett, friss vagdesztenye belseje hasonló szagú. Érdekes, mert a prosztata éppen olyan alakú és méretű, mint egy vadgesztenye... Mindent lehet rá mondani, csak azt nem, hogy kellemes illatú. Viszont nem is annyira erős, vagy gusztustalan, hogy ne lehetne megszokni, különösen, ha a szeretett férfihez kötődik.
Az íze már más, mert eléggé változatos, egyéntől függő, kinek inkább sós, kinek egy kis édes is van benne. Az állaga miatt sokaknak gusztustalan, mert ragad, és nyúlós, kb. mint a nyers tojásfehérje. Ezzel együtt a nők kb. fele elfogadja, le is nyeli, másik fele nem kéri. Leginkább az a döntő, hogy a pillanat hevében mennyire fokozottak az érzelmek. Meg lehet szokni, a férfi élvezetét maradéktalanná teszi. De azért az odavezető út a lényeg, nem az a 10 másodperc.
orális szex = mennyország
imádok szopni
imádom, ha nyalnak
(más lányt még nem nyaltam, de csak mert nem volt rá lehetőségem még)
ha egy pasi nem szereti az orált, akkor pápá neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!