Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek furcsa ha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek furcsa ha az aktív szop többet egy kapcsoltban?

Figyelt kérdés

2017. nov. 24. 19:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Mindenki azt csinal a szexben, ami jolesik.
2017. nov. 24. 19:50
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

A saját seggem szexuálisan totál tabu. Nyalni sem engedem, ha passzív eddig kérdezte. Imádom a másik seggét dugni viszont. Az élet egyik értelme tényleg, hogy a farkam berakom egy másik ember szűk lyukába...

De csak dugásban vagyok aktív. Szexben alapból nem vagyok egy extrém domináns alkat és a másikat szopatni szinte alig érdekel. Jó érzés, szeretem ha szopnak, de nem nagyon érdekel, nem élek-halok érte. Viszont szeretem leszopni a másikat.

Ezért főleg uni férfiakkal találom meg a közös hangot, akik benne vannak hogy előbb jól leszopjam őket, aztán meg is dugjam őket. Nálam a legtöbb szex így néz ki. (szeretem a 69-et is, ahol a végén egymás szájába élvezünk. Meg a másik fenekébe szeretek élvezni még.)

2017. nov. 24. 19:59
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nekem a kölcsönös szopás a jó (bár én kicsit jobban szeretek, mintha a másik csinálja nekem, de erre mondjuk a 69 is megoldás) és én szeretem dugni a másikat kizárólag.
2017. nov. 24. 20:17
 4/28 A kérdező kommentje:

Második választ mintha a párom írta volna :D

Azért kérdezem mert itt gyakran azt olvasom hogy az aktívok csak dugni és szopatni szeretnek, szopni nem.

2017. nov. 24. 20:29
 5/28 anonim ***** válasza:
70%
Xopás kölcsönös, párom dug engem.
2017. nov. 24. 20:48
 6/28 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem aktiv pasi ne szopjon es kesz. Kiabrandito
2017. nov. 24. 21:07
 7/28 anonim ***** válasza:
86%

4-6:

Akkor uni-aktív. Vagy uni-passzív. Vagy "inkább aktív" és "inkább passzív". Így is lehet őket hívni felőlem. Kölcsönös orál, az mellett hogy análban csak és kizárólag az egyik szerep. Sok ilyen ember van.

2017. nov. 24. 21:17
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően aktív vagyok, de imádok SZOPNI!!!!
2017. nov. 25. 00:33
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
aktiv vagyok de nem csak szopok nyalok is és szeretem ha nekem is csinálják
2017. nov. 25. 08:19
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az.. sehol nincs előírva, hogy ki hogyan élvezze a szexet. :)
2017. nov. 25. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!