Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek furcsa ha az aktív szop többet egy kapcsoltban?
A saját seggem szexuálisan totál tabu. Nyalni sem engedem, ha passzív eddig kérdezte. Imádom a másik seggét dugni viszont. Az élet egyik értelme tényleg, hogy a farkam berakom egy másik ember szűk lyukába...
De csak dugásban vagyok aktív. Szexben alapból nem vagyok egy extrém domináns alkat és a másikat szopatni szinte alig érdekel. Jó érzés, szeretem ha szopnak, de nem nagyon érdekel, nem élek-halok érte. Viszont szeretem leszopni a másikat.
Ezért főleg uni férfiakkal találom meg a közös hangot, akik benne vannak hogy előbb jól leszopjam őket, aztán meg is dugjam őket. Nálam a legtöbb szex így néz ki. (szeretem a 69-et is, ahol a végén egymás szájába élvezünk. Meg a másik fenekébe szeretek élvezni még.)
Második választ mintha a párom írta volna :D
Azért kérdezem mert itt gyakran azt olvasom hogy az aktívok csak dugni és szopatni szeretnek, szopni nem.
4-6:
Akkor uni-aktív. Vagy uni-passzív. Vagy "inkább aktív" és "inkább passzív". Így is lehet őket hívni felőlem. Kölcsönös orál, az mellett hogy análban csak és kizárólag az egyik szerep. Sok ilyen ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!