Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek furcsa ha az aktív szop többet egy kapcsoltban?
A kölcsönös orál alap, nekem olyan aktív nem kéne aki nem xop le mert ő akkora masculin macho.
Melegek vagyunk egymás gatyájába látunk bele először és nem akar lexopni, az nekem nem jó.
23, passzív
Az utolsónak teljesen igaza van! :)
27f m p
14:
A heteró kapcsolatokban is alap a kölcsönös orál.
De amúgy tényleg ha neked erre van igényed, hát jól van.
Én a 12-es vagyok de engem qrvára hidegen hagy hogy a hetero kapcsolatokban mi a kölcsönös...:D
De én már hallottam nőtől hogy nem szereti ha a férfi nyalni akar mert a férfiak többsége irtó xarul csinálja...:P
Bele sem akarok gondolni! :D
16:
Na, ez simán lehet hogy így van. A nők legtöbbje is elképesztő szarul szopja a farkat. 10-ből 1-2 nő, aki tényleg jól és szívesen is szopik. A férfiak átlagban sokkal jobban szopnak a nőknél.
Csak arra mondtam a "heteróknál is" dolgot, hogy sok embernek fontos tényleg a kölcsönösség. De ha olyat találsz akivel ebben mindketten jól megvagytok hogy te csak szopsz, ő meg csak szopat, hát jó.
25/F, biszex
14-es vagyok.
Szerintem nem mindenkinek fontos a kolcsonosseg ahogy nekem sem, nekem inkabb az jelent gondot amikor valaki leakar szopni. Valahogy nem elvezem es nyilvan igy nem is fogom hagyni senkinek se. Szerencsere lehet olyan pasit talalni aki csak egyoldaluan szopatni akar, csak az a baj hogy ritkasag számba megy.
20/f/p
Én ezt a szopatni szót sem szeretme...
A matektarnár az szopatott...
A párom nem...
Őt orálisan kielégítem lexopom, de nem xopat...
18:
Abszolút csak kíváncsiság, de hogy állsz a 69-hez?
19:
A szopatás nem azt jelenti, hogy mindkét kezével a fejed markolja és nyomja rá a farkára. Az is szopatás ha hátra dől, mosolyog, a kezeit pedig a nyaka mögé kulcsolva élvezkedik.
Szopatás: Valakit éppen leszop egy másik ember.
Szopás: Valaki éppen leszop egy másik embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!