Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túlságosan is vonz a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan is vonz a lányok ducisága, teltebb alkata. Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

A ducibb, kövérebb lányok tetszenek, de nagyon. Ha látom egy lányon, hogy arányosan, formásan hájas, az rögtön beindít. Ha ilyen lánnyal beszélgetek, teljesen zavarban vagyok és nem tudok másra figyelni.

Mit gondoltok erről? Más is van így?

Lány szemmel mennyire gáz ez?

22/F

2018. júl. 6. 15:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz?

Fura lenne, ha mindenkinek ugyanolyan formájú emberek tetszenének.

Úgy a világ lakosságának elég nagy százaléka magányos lenne.

Legalább mi duci lányok is szeretve vagyunk néha.

2018. júl. 6. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:

Én is a molettebb, ducibb lányokat szeretem, nincs ezzel baj

25F

2018. júl. 6. 15:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Én örülök neki,hogy vannak ilyen fiúk 😍 (egy teltebb lány)
2018. júl. 6. 15:53
 4/12 anonim ***** válasza:

Ez miért lenne gáz? Maximum akkor lenne az ha lenne barátnőd és mellette is "szemmel vetkőztetnéd" a csajokat aztán nem érdekelne a "mindent a szemnek, semmit a kéznek" "szabály".

Egyébként ha nem ideiglenes fellángolás a duci lányok imádata, akkor sok lehetőséged van.

L

2018. júl. 6. 15:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem se gáz! Az én párom szereti oldalt a kis kapaszkodómat!
2018. júl. 6. 15:56
 6/12 anonim ***** válasza:

Előző előtti vagyok:

Egyébként sok sikert! Nem mintha próbálkoznék, de én előre látom szomorú sorsomat, hogy nem fogok találni olyat aki hozzád hasonlóan szereti a teltebb lányokat. :'D

2018. júl. 6. 15:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Mennyire legyen telt?
2018. júl. 6. 16:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Erősen duci lányként mondom, hogy szerintem aranyos vagy. :) Viszont ha nem jön le csajszinak belőle, hogy azért vagy ilyen, mert tetszik neked, akkor lehet, hogy csak barátnak gondol. Még ha makogva is, de valahogy mondd el neki, hogy bejön neked. :) Vagy hívd meg valamire. Utána a többi meg alakul.

Személy szerint nekem az esne a legeslegjobban, ha egy pasi, akinek tetszem, nyilvánosan fel merne vállalni. Ha ez megvan, felőlem lehet félénk, csak annyi kurázsi legyen benne, hogy ne szégyelljen mások előtt.

29/N

2018. júl. 6. 16:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Kissé ducikent nekem jól esne,mert sokszor gondolok arra, hogy az én testemmel más előtt már le sem mernek vetkőzni vagy strandra menni. Dolgozok azon h lefogyjak,sportokkal, de inzulinrezisztenciam+pcos mellett rohadt nehéz. Most 178cm 70kg vagyok, de körte alakom van, nem vagyok izmos es husis vagyok eléggé a sulyomhoz kepest. Ez sem visszataszító?:D
2018. júl. 6. 20:48
 10/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz:D Én örülnék neki h van vki akinek bejön a duci alkat:D
2018. júl. 8. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!