Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mi az átlagos?
Manapság mi az átlagos kor a szüzesség elvesztésére.
Még szűz vagyok és érdekelne,hogy hány éves koromtól lenne esetleg ciki ha még az vagyok
Én 14 évesen vesztettem el, most vagyok 21.
De várhattam volna még 2-3 évet vele.
Azt mondom neked olyan 15-18 éves korban átlagos, és 20 felett már kicsit ciki...
Az én párom 25 évesen vesztette el velem, és meg is látszik rajta meg az is hogy miért...
21/N
1.vagyok
Nem nézem le a páromat, csak ő az a tipikus gyámoltalan fajta pasi, aki kb. fél a nőktől, ezért maradt szűz ilyen sokáig. Én szeretek irányítani, de a legtöbb nő a határozott férfiakat szereti, akár fáj az igazság nektek akár nem. Akinek meg lényeges hogy ki mit tart cikinek, az keressen olyan nőt aki dominánsabb mint ő. Nekik (nekünk) pont az a jó ha a pasi visszafogott, én ezt szeretem a páromban.
Bocs, nem olvastam el a fröcsögésedet mert egyértelműen az a bajod hogy te is vénszűz vagy.
A második monológodból annyit elolvastam hogy korai volt a 14, amikor én veszítettem el.
Mint láthatod, írtam is, hogy korainak érzem így utólag. 16-17 évesen kellett volna. Visszacsinálni nem tudom, szerelmes voltam 14 évesen és nagy nyomást tett rám az akkori barátom aki már 4 évvel idősebb volt nálam.
Egy pillanatig se állítottam hogy én jókor veszítettem el.
De nyugodtan pontozz le, itt csak arra képesek az emberek és azt hiszik ettől menők :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!