Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi számára is ízléstelen a neccharisnya? A nők miért viselik? Tetszik nektek?
# 13
Kedvenc!!! Baromira szexi!!! :D
Világ életemben imádtam. Szinte atribútumává vált a sarkon állókénak, de nekem még sem az jut róla eszembe. Pedig én is a 80-as években születtem és pont, hogy a 90-es években volt divat az utcalányoknál.
Van ismerősöm aki azért nem szereti, mert szerinte úgy néz ki benne egy nő, mint egy kötözött sonka.
Amúgy meg minden ismétlődik, egyszer minden kis változtatással divatba jön újra. Ez nem csak az elmúlt 60 évben van így, hanem az elmúlt 2500 évben.
Én értelek kérdező, számomra is inkább lelombozó.
Inkább tartom cikinek mint szexinek.
Hogy miért? Mert kb. olyan mint a zöld vagy lila öltöny, a '90-es éveket idézi bennem. Meg inkább ribis mint kívánatosan nőies.
De mint látjuk, ízlések és pofonok különbözőek.
Ha vannak olyanok akiknek tetszik, akkor végülis megvan a kereslet a kínálatra :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!