Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kivitelezzem a ma esti szexi meglepetést?
Szóval a barátomat úgy fogom várni ma este, hogy az asztalán ülök szétterpesztett lábbal, kivágott neccharisnyában, és a vibrátorommal játszadozom - persze, amikor megérkezik, akkor őt is bevonom a játékba :)
Probléma :
1. Nem tudom pontosan, mikor jön haza, bár megkértem, hogy írjon egy SMS-t előtte (de akkor is nehéz kiszámítani).
2. Biciklivel jár, és nagyon megizzad, amikor hazaér, ezért zuhanyozni akar majd rögtön, addig meg várjam meg az asztalon? :D
3. Ma reggel az első szava volt, hogy valami hülye "fontos" focimeccs lesz, azt hittem, rosszul hallok. Azt mondta, ha nagyon siet a munkából, a végét még látja...
Már olyan régóta meg akarom ezt csinálni, hagyjam mégis?
oké, a foci megoldodott, mert irt, hogy a varosban marad megnezni... remelem, nyer a csapata es nem lesz rosszkedvu.
izgulok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!