Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is elképesztően szexinek találja a képeken szereplő nők méretes kebleit?
Véleményem szerint hihetetlenül dögösek ezek a nők, a hatalmas, tökéletes szilikon melleikkel. Bárcsak minden nő élne a hatalmas műmellek adta lehetőséggel és annak csodáival. Nem értem a magyar nők többsége miért ódzkodik ettől a megjelenéstől? Az előző kapcsolatom is ezért ment tönkre, mert megakartam nagyobbítani a barátnőm pici kebleit.
Szerintetek is őrjítően szexiek? Mi a véleményetek? Ti megcsináltatnátok lányok? Főleg, ha a párotok fizetné?
Kár, hogy ez a kilencvenes évek trendje volt... Egy életen keresztül eltartanék egy ilyen istennőt :)
Te egy szánalmas hülyegyerek lehetsz. a szilokonos nők többsége meg egy két lábon járó pi na, dugáson kívül másra nem való.
33F
már ne is haragudj, de ezek szörnyűek.
ha valódi, hatalmas mellek, akkor Nadine Jansen
Miért lennének szörnyűek?
Sokkal inkább a tökéletes jelző lenne a találó.
Undorító.
Én B kosárméret fölött szóba se állok senkivel xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!