Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is elképesztően szexinek találja a képeken szereplő nők méretes kebleit?
Véleményem szerint hihetetlenül dögösek ezek a nők, a hatalmas, tökéletes szilikon melleikkel. Bárcsak minden nő élne a hatalmas műmellek adta lehetőséggel és annak csodáival. Nem értem a magyar nők többsége miért ódzkodik ettől a megjelenéstől? Az előző kapcsolatom is ezért ment tönkre, mert megakartam nagyobbítani a barátnőm pici kebleit.
Szerintetek is őrjítően szexiek? Mi a véleményetek? Ti megcsináltatnátok lányok? Főleg, ha a párotok fizetné?
Kár, hogy ez a kilencvenes évek trendje volt... Egy életen keresztül eltartanék egy ilyen istennőt :)
Én nem tudom, hogy a választ adók nagy része miért ilyen ocsmány, gyerekes. Én tiszteletben tartom bárkinek az ízlését, kinek a pap, kinek a paplan.
A kérdezőnek azt tanácsolom, hogy ne csak a külsőségek alapján itéljen, ha barátnőt keres. Gondolj csak bele, mit kezdenél egy olyan barátnővel, akinek a mellei a te ízlésedet képviselik, azonban minden másban különbözik tőled.
Szexpartnerre vágysz vagy barátnőre? Előbbit nem kell remélned, bárhol kapsz.
Nézd, Kérdező, a tökéletesség relatív. Ha neked ez jön be, keress magadnak ilyen nőt, nem lehetetlen.
De ha már kérdezed:
Számomra nem tökéletesek, sem a mellek, sem a hölgyek, (mert eléggé élemedett korúnak látszanak). Úgy alapvetően nem szólom le a szilikon/műmellű nőket, mert tényleg vannak remekül sikerült munkák, amik nekem is tetszenek. Az elrontott kebleket azonban ki nem állhatom, ezek pedig számomra már abba a kategóriába tartoznak.
Soha nem várnám el egyik páromtól sem, hogy megcsináltasson magán valamit. Ha viszont az ő ötlete volna, csak akkor támogatnám, ha én is úgy vélném, hogy avval ő esetleg szebb lesz.
De nem foglak "legyökerezni" meg hasonlók, ha neked ez jön be, szimplán nem értek vele egyet. Milyen jó, hogy nem vagyunk egyformák, nemde? ...
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!