Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is elképesztően szexinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is elképesztően szexinek találja a képeken szereplő nők méretes kebleit?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint hihetetlenül dögösek ezek a nők, a hatalmas, tökéletes szilikon melleikkel. Bárcsak minden nő élne a hatalmas műmellek adta lehetőséggel és annak csodáival. Nem értem a magyar nők többsége miért ódzkodik ettől a megjelenéstől? Az előző kapcsolatom is ezért ment tönkre, mert megakartam nagyobbítani a barátnőm pici kebleit.

Szerintetek is őrjítően szexiek? Mi a véleményetek? Ti megcsináltatnátok lányok? Főleg, ha a párotok fizetné?

Kár, hogy ez a kilencvenes évek trendje volt... Egy életen keresztül eltartanék egy ilyen istennőt :)

2016. febr. 9. 17:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, hogy a választ adók nagy része miért ilyen ocsmány, gyerekes. Én tiszteletben tartom bárkinek az ízlését, kinek a pap, kinek a paplan.

A kérdezőnek azt tanácsolom, hogy ne csak a külsőségek alapján itéljen, ha barátnőt keres. Gondolj csak bele, mit kezdenél egy olyan barátnővel, akinek a mellei a te ízlésedet képviselik, azonban minden másban különbözik tőled.

Szexpartnerre vágysz vagy barátnőre? Előbbit nem kell remélned, bárhol kapsz.

2016. febr. 9. 23:34
 22/24 anonim ***** válasza:

Nézd, Kérdező, a tökéletesség relatív. Ha neked ez jön be, keress magadnak ilyen nőt, nem lehetetlen.

De ha már kérdezed:

Számomra nem tökéletesek, sem a mellek, sem a hölgyek, (mert eléggé élemedett korúnak látszanak). Úgy alapvetően nem szólom le a szilikon/műmellű nőket, mert tényleg vannak remekül sikerült munkák, amik nekem is tetszenek. Az elrontott kebleket azonban ki nem állhatom, ezek pedig számomra már abba a kategóriába tartoznak.

Soha nem várnám el egyik páromtól sem, hogy megcsináltasson magán valamit. Ha viszont az ő ötlete volna, csak akkor támogatnám, ha én is úgy vélném, hogy avval ő esetleg szebb lesz.

De nem foglak "legyökerezni" meg hasonlók, ha neked ez jön be, szimplán nem értek vele egyet. Milyen jó, hogy nem vagyunk egyformák, nemde? ...

24F

2016. febr. 10. 21:06
 23/24 anonim ***** válasza:
Én szánalmasnak találom és taszítónak. Ezek a nők magamutogatási betegségben szenvednek.
2016. febr. 12. 21:46
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem ijedek meg egy ilyentől, de inkább a normál méretek híve vagyok!
2016. febr. 12. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!