Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múltkor melltartóban láttam a szomszédnőmet azóta elképesztően vágyok rá, szinte megőrjít, mit tegyek?
Figyelt kérdés
elsőre nagyon kisfiúsnak tűnhet ez az egész, de már 20 vagyok nem is vagyok egy luzer srác csak az a gondom hogy ez most eléggé idilli képzelgés és ha akarnék is tőle valamit tuti esélytelen vagyok egy 35 éves sportos, világi életet élő szingli (azt hiszem) nőnél de nagyon kívánom ez a nagy budos helyzet :D2016. febr. 8. 22:26
2/9 anonim válasza:
tudom mit erzel teso... hasonlo szitum volt nekem is... de en elbasztam.
TE NEM FOGOD!!! szoval kapd ossze magad es dugd meg!
3/9 anonim válasza:
Menj már oda hozzá istenem, hívd el valahova, veszi majd a lapot! Hamar összejön
4/9 Bobby11 válasza:
"nézd, ott egy nőlény sofőr...kapjuk el...csináljunk vele kis sexy-time..." Borat
Húzz bele, haver, nincs vesztenivalód!
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy direkt engedte, hogy meglásd...
6/9 anonim válasza:
Ha erre magadtól nem tudod a választ...akkor semmit,rejszolgass rá és ennyi.
7/9 A kérdező kommentje:
nem velem van a baj szerintem..
egyszerűen csak az ő oldaláról nézve értelmetlen: miért fekudne le velem?
2016. febr. 9. 17:07
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
De azért máskor ne vegyél fel melltartót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!