Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan buktam ki a barátomta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan buktam ki a barátomta és emiatt szakítsak vele?

Figyelt kérdés
4éve vagyunk együtt. Én 23 ő pedig 24 éves. Felhozta témának a hármas szexet de csak beszéltünk róla és anny. Ma azzal fogadott, hogy videkilany oldalon talalt egy transzit. Nagy szilikon cici vékony magas nőies arc csak éppen farka van. Na és ami kibuktam azaz, hogy a barátom vele akar hármast úgy h ez a szilikonos pasi vagy csaj nem tudom mi engem dug a barátom meg dugja őt...
2018. júl. 4. 13:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Majd ird le kommentbe milyen volt!!meg azt is hogy ezekutan szakits e mert neked nemvolt olyan jo mint amilyennek a palid beallitotta hogy az lesz 😀😁😂
2018. júl. 4. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Most így érzem magam a világban: [link]

Miért egyezett meg többször is Isten az emberrel, hogy többé nem fogja elpusztítani a világot?!

2018. júl. 4. 15:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyszer élünk, mi baj lehet !
2018. júl. 4. 15:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Miért, mindkettőtöknek jó lenne, nem? :D

Figyelj, jogosan buktál ki. De ezért szakítani?

- Nem vettétek be.

- Vélhetően ő se kefélt félre.

- Én is meghúznék egy kellően nőies transzit, csak tudom, hogy az én barátnőm nem menne bele, ezért fel se hozom.

2018. júl. 4. 20:34
 15/15 anonim ***** válasza:
A döntést neked kell nyilván meghoznod, ami azért gáz hogy hogy titkolta és miért előtted hogy ilyen hajlamai vannak, és eddig mit csinált ha pasit akart? Szerintem attól függ az egész őszintén elmondja-e neked hogy alakult ez és miért nem avatott be. Ha nem őszinte akkor semmi esély.
2018. júl. 5. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!