Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzhártya kérdésben segítene valaki?
Privátban küldök képet,mert én nem tudom,hogy mit és hol kell nézni.Valaki esetleg tudna segíteni,hogy nekem még megvan-e a szűzhártyám?Értelemszerűen szűz vagyok még,pedig már bőven elmúltam 20.
Köszi
N.
A #14-nek küldött sértett hangú kommentje alapján az a gyanúm támadt, hogy a kérdező nem 20 éves lány, hanem jelentősen fiatalabb fiú.
Már az is gyanús, hogy egy lány ne tudná, hol van a szűzhártyája, mindenki megnézi magának egy földre tett tükör fölé gugolva, és ki is tapintja.
De a #14-es ráadásul a nagy arcú kisfiúkra tett pejoratív megjegyzést, mégis a kérdező vette magára...
22-es:
ilyen rossz megérzésekkel ne kezdj el lottózni.
Arról nem beszélve,hogyha akárcsak itt gyakorin utána olvasol,van aki szerint a hüvelybejáratnál,van aki szerint 1 cm mélyen ,van aki szerint 3-4 cm mélyen. Netes cikkek detto.
A gyanúm,hogy a kommentelő nem jutna be a Mensa tagok közé.
A privát kommentelőknek köszönöm a válaszokat!
Kérdező, aktuális még a kérdés?
A jelek szerint igen.
25-ös:
köszi,pont tegnap néztem meg :)
Kedves kérdező, a Lottónak a megérzéshez nincs köze, a véletlenhez van.
Igazad van, sose leszek a Mensa tagja.
Arra azonban továbbra is kiváncsi vagyok, miért fortyantál fel arra a bizonyos válaszra.
mert a butaság fáj.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!