Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűzhártya kérdésben segítene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűzhártya kérdésben segítene valaki?

Figyelt kérdés

Privátban küldök képet,mert én nem tudom,hogy mit és hol kell nézni.Valaki esetleg tudna segíteni,hogy nekem még megvan-e a szűzhártyám?Értelemszerűen szűz vagyok még,pedig már bőven elmúltam 20.

Köszi

N.

2018. júl. 1. 23:17
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
nem fontos,én szimplán tudni szeretném,hogy van-e,mint ahogy te is tudtad,hogy van..vagy akkor miért nézted meg,ha tökmindegy ?...na én is pont azért. Mert csak.
2018. júl. 1. 23:58
 12/31 A kérdező kommentje:

9-es:

ment

köszi

2018. júl. 2. 00:03
 13/31 anonim ***** válasza:
0%
Küldheted! Bár én jobban örülnék neki ha élőben láthatnám!
2018. júl. 2. 00:04
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

10-es. 6-os vagyok. Nem tudom, mire célzol az írásoddal... Mivel nem értesz egyet?

Abban igazat adok, hogy hülye elnevezés a "szűzhártya", mert nem feltétlenül függ össze azzal, hogy szűz vagy-e.

Kedves kérdező: nem ragaszkodom hozzá, mert nem vagyok nőgyógyász, és ezmiatt a barátnőm nem nagyon örülne neki, hogy mások punciját nézem. Hazudni meg nem szeretnék neki.

De mit szeretnél megtudni?

Küldenék egy oktató-videót, amit ajánlom, hogy nézd meg, elég jól bemutatja a valóságot:

[link]

Elképesztő, hogy mennyi felnőtt korú fiúnak/csávónak fogalma sincs ilyen alap dolgokról, ennek ellenére viszont annyira biztosak magukban, hogy mindent jól csinálnak... :D

2018. júl. 2. 00:06
 15/31 A kérdező kommentje:

14-es: akkr minek válaszolsz egy ilyen kérdésre ?????

van annyi más kérdés, nézz be máshova

üdv

2018. júl. 2. 00:08
 16/31 anonim ***** válasza:
52%
Nekem is megmutatod? :)
2018. júl. 2. 00:10
 17/31 A kérdező kommentje:

13-as:

oké köszi

18/31 anonim ***** válasza:

6 és 14 vagyok. Nem értem, mire fel a harcias hangnem :D

Nézd meg azt a videót, amit küldtem.

Azért írtam, hogy segítsek. És úgy gondolom, nem is hülyeséget írtam. Szóval tényleg nem értem a felháborodásod okát.

De rendben van, mentem.

További szép estét mindenkinek :)

19/31 A kérdező kommentje:

16-os:

neked elküldtem már? annyi privát érkezik,hogy nem tudom számon tartani,bár segíteni még nem nagyon tudtak.Szólj,ha ne küldtem.

2018. júl. 2. 00:13
 20/31 anonim ***** válasza:
47%
vegyél egy segédezközt és használd, akkor tuti nem lesz, 20 évesen illene már bsznod.
2018. júl. 2. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!