Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzhártya kérdésben segítene valaki?
Privátban küldök képet,mert én nem tudom,hogy mit és hol kell nézni.Valaki esetleg tudna segíteni,hogy nekem még megvan-e a szűzhártyám?Értelemszerűen szűz vagyok még,pedig már bőven elmúltam 20.
Köszi
N.
9-es:
ment
köszi
10-es. 6-os vagyok. Nem tudom, mire célzol az írásoddal... Mivel nem értesz egyet?
Abban igazat adok, hogy hülye elnevezés a "szűzhártya", mert nem feltétlenül függ össze azzal, hogy szűz vagy-e.
Kedves kérdező: nem ragaszkodom hozzá, mert nem vagyok nőgyógyász, és ezmiatt a barátnőm nem nagyon örülne neki, hogy mások punciját nézem. Hazudni meg nem szeretnék neki.
De mit szeretnél megtudni?
Küldenék egy oktató-videót, amit ajánlom, hogy nézd meg, elég jól bemutatja a valóságot:
Elképesztő, hogy mennyi felnőtt korú fiúnak/csávónak fogalma sincs ilyen alap dolgokról, ennek ellenére viszont annyira biztosak magukban, hogy mindent jól csinálnak... :D
14-es: akkr minek válaszolsz egy ilyen kérdésre ?????
van annyi más kérdés, nézz be máshova
üdv
13-as:
oké köszi
6 és 14 vagyok. Nem értem, mire fel a harcias hangnem :D
Nézd meg azt a videót, amit küldtem.
Azért írtam, hogy segítsek. És úgy gondolom, nem is hülyeséget írtam. Szóval tényleg nem értem a felháborodásod okát.
De rendben van, mentem.
További szép estét mindenkinek :)
16-os:
neked elküldtem már? annyi privát érkezik,hogy nem tudom számon tartani,bár segíteni még nem nagyon tudtak.Szólj,ha ne küldtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!