Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzhártya kérdésben segítene valaki?
Figyelt kérdés
Privátban küldök képet,mert én nem tudom,hogy mit és hol kell nézni.Valaki esetleg tudna segíteni,hogy nekem még megvan-e a szűzhártyám?Értelemszerűen szűz vagyok még,pedig már bőven elmúltam 20.
Köszi
N.
2018. júl. 1. 23:17
2/31 A kérdező kommentje:
persze,hogy az,de légyszi a puncimat ne becsméreld,ha nem szép,engem a szűzhártya érdekel,hogy megvan-e,vagy hol van.
2018. júl. 1. 23:22
4/31 anonim válasza:
kamu kérdés. nőként nem hiszem hogy nem ujjaztad meg magad huszonévesen vagy nem bsztál.
5/31 anonim válasza:
Szia! Ha megmutatod, megmondom! :)
6/31 anonim válasza:
4. A szűzhártyát ne úgy képzeld el, mint egy kifeszített lufi, ami elzárja a hüvelyt. 99%-ban nem teljes, csak egy kis részét zárja el a méh keresztmetszetének. Van, aki nélküle születik. Van, akinek jobban elzárja a hüvelyt, és van, akinek csak egy kis részen. Ez esetben nem kell, hogy fizikailag elszakadjon, ha szexel az illető. És ujjazástól ritka esetben szakad el.
8/31 A kérdező kommentje:
6-os : megnéznéd nekem ?
2018. júl. 1. 23:37
9/31 mantis religiosa válasza:
Szia! Küldheted a képet!
10/31 anonim válasza:
# 6, nő vagyok. Volt szűzhártyám. Viszont dildom is volt már 15 évesen. Mire jó a szűzhártya??? Vagy miért fontos? A szüzesség nem a szűzhártyától függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!