Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vonzódom egy kollégámhoz szexuálisan és kb. dolgozni sem tudok emiatt. Mit tehetnék?
Szóval alig bírok koncentrálni, én nem bírom már ezt a feszültséget:(
L23
A média manipuláció része a szexualitás. Ahol elhitetik veled hogy a saját szükségleteid fontosabbak mint bárkié ebben az egocentrikus társadalomban. A médián és az interneten keresztül az agyad programozzák hogy csak a szexre gondolj így nem figyelsz eléggé semmire sem ezáltal sebezhető vagy.
Naponta 16 ezer inger ér téged melyből mindössze 3 % éri el az ingerküszöböd...97% azonban a tudatalattid...és itt lehet káoszt kreálni...
Részese vagy egy nagy gépezetnek mely kezdeti agymosási fázisban vagy ...mi lesz a következő hazug gondolatod? Soros györgy migráció félelem pénz fogyasztás iphobe? Ezek a mai magyarország kulcsszavai.
Az igazság napján Lucifer megmutatja igazi kilétét és elkezdődik egy világméretű apokalipszis melynek részesei leszünk és csak a hű kutyák élhetik túl Isten tombolását
Üdv
Kennedy gyilkosa
De miért blokkol le ennyire? Szűz vagy még?
Nekem is van egy-egy ilyen ember, mondjuk nem vagyok velük sokszor. Én szűz vagyok, lehet azért vagyok ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!