Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy molettebb lány már nem is tetszhet senkinek se igazán?
Te erről nem tehetsz.
Viszont az olyan dagadt nők zabálnak mint a disznók, azok gusztustalanok. Közben meg férfiat akarnak maguk mellé, de alig kellenek vkinek. De a kettőt nem lehet egy lapon említeni...
Haminden pasinak csak a vékonyabb lányok kellenének akkor már kihalt volna az emberiség!
Nézz körül! Nagyon sok nőiesen telt, molett, sőt igazán kövér nőnek is van párja!
Én magam is a nőies nők híve vagyok. f.
Az itteni válaszolóktól semmi jót ne várj! Van aki megmagyarázza majd,hogy úgyis te vagy a hibás.
Más pedig csak úgy idejön szidni a teltebb nőket.
Nem biztos,hogy lesz olyan aki érdemben figyelembe veszi a kérdésedet.
Egyébként nekem van az ismerettségemben nem is egy pár,akik közül a lány molett vagy éppen már átugrotta azt a kategóriát. Az egyiknek vékony barátja van,a másiknak macisabb. A lényeg,hogy ne add fel és ne hallgass azokra akik le akarnak húzni. Lehet párod és lesz is ha szeretnél és nem adod fel.
Leírtam már párszor, leírom most is: duci lányok is lehetnek szexik!
De persze ezt csak látva lehet konkrét esetben elmondani :).
Kérdező
Ajánlom figyelmedbe
LifeTilt
Rengeteg Pco,IR Pajmirigy betegnek segít
Barátnőm 98 kilóról fogyott le 56 kilóra 1 év alatt
Nézz utánna
Hasonló súllyal kezdtem
Még az elején vagyok
10 hete csinálom -15 kilónál tartok
Ne a kifogást keresd a betegséged a genetika nem kifogás
Én hormon probléma muatt híztam meg és nem azért mert nagy étvágyu meg genetika
Nállam PCO Ir van és magas a TSH-m
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!