Lehet szép egy lány attól, hogy kancsal és kicsit molettebb? És lehet boldog?
Mert millió ilyen lányt látok és ok szépek csak én nem...mindig azt mondják a belső a fontos, de pl. egy szerelmes párnál nem zavarja a másikat h kancsal? Fontos a szemkontaktus a fiúknál...ezt annyira nem értem. Nem zavarja? Mondjuk engem biztos nem zavarna de a fiúk mégis csak fiúk. Őket minden zavar. Meg hogy legyen boldog valaki ha egyszer kancsal? Nem lehet...en így születtem és nagyon nem vagyok boldog. Teljesen utalom ez miatt az életemet.
És amúgy a műtéten kívül nincs rá megoldás? Valami torna szemre?
"de a fiúk mégis csak fiúk"
Látod, emiatt nem vagy boldog. Mindig másnak szeretnél megfelelni.
Egyébként a fiúk sem olyan kritikusan tekintenek egy lányra, mint azt gondolnád. Egyáltalán nem zavar minden egy lányon. Persze, fontos az is, hogy tetsszen az adott lány, de ez nem minden. Attól, hogy valaki kancsal, nem feltétlen csúnya is. Csak mivel eluralkodott rajtad ez a negatív szemlélet, így annak látod. Szedd össze magad és ne becsüld annyira alá magad. Sok sikert!
Attól függ mennyire vagy kancsal és molett. Ő például egész elfogadható :)
A kis tökéletlenség lehet egyébként nagyon szexi is.
"negatív, depis emberekkel senki nem foglalkozik."
Hát nem az előbb mondtam, hogy szedd össze magad?! :D Biztos, hogy vannak emberek, akiknek fontos vagy, csak ezt sem akarod elhinni. Rábeszéled magad, hogy "nem érek semmit" és nem veszed észre, hogy vannak a környezetedben emberek, akiknek igenis fontos vagy, Na, akkor sok sikert még egyszer! (#1. voltam)
Köszönöm mindenkinek, elsőnek nagyon igaza van.
Megpróbálom összeszedni magam egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!