Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben a helyzetben ez részemrő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben ez részemről önzőség?

Figyelt kérdés
Ha valamikor nincs kedvem a páromat szájjal kényeztetni. (Pl szimplán nincs kedvem hozzá vagy pedig menstruálok vagy most jelenleg elkaptam valami fertőzést) de amikor meg alkalmas a szex akkor szerinte elvárom hogy engem is ujjazzon meg (azért mert másképp nem megy be) (szájjal nem kényeztet mert hónapok óta van valami bajom ott lent) tehát szex esetén nem hinném hogy önzőség lenne ha kielégítene...
2018. jún. 28. 12:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#10 ha olyan egyszerű lenne

És nem gombás vagyok!

2018. jún. 28. 12:43
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Össze-vissza fertőzitek egymást!

A szexben az első a higiénia, a tisztaság, aztán lehet csinálni bármit, mert az onnantól kezdve nem undorító...

2018. jún. 28. 12:44
 13/17 A kérdező kommentje:
Mindig mosakszunk/fürdünk előtte!
2018. jún. 28. 12:45
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Ne csodálkozz aztán ,ha máshol fogja keresni az orális örömök adta boldogságot...
2018. jún. 28. 13:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Ajj egy rossz igénytelen nő. A kérdésedbe benne van a válasz.

Nekem is volt fertőzésem, majdnem 1 hónap kellett hogy kigyógyuljak de addig semmiféle szex nem volt közöttünk, max én elégítettem ki őt. Önkontroll és igényesség a kulcsszó.

2018. jún. 28. 15:16
 16/17 anonim ***** válasza:
+ mentálhigiénés kultúra/egészségtudat. (#15-ös vtam)
2018. jún. 28. 15:17
 17/17 anonim ***** válasza:

A 6osnak uzenem, hogy azt a legegyszerubb, rogton a férfira fogni, ha a nonek alul baja van. Mert mi férfiak csak rogton félrekefelunk, ugye? Miért kell rogton a férfit vádolni. POnt mint az exxem. Honapokig volt baja, es is ezzel jott, hogy biztos tolem kapja vissza, mert mással is vagyok.

Aha. Nem csaltam meg soha, és orvosnál is voltam, és az ég adta világon semmi bajom se volt. Mindenki tegyen rendet a maga tájékán, és ne rogton a mást gyanusítja.

Kérdezo, abban igazuk van a tobbieknek, hogy nem vagy koteles ot mindig leszopni. De viszont az érem másik fele, hogy ha esetleg épp menstruálsz, szerintem nem olyan nagy dolog, néha lepippantani. Nem kell minden honapban. De 2-3 havonta a mensikor megteheted. Neked se olyan nagy gond, neki meg oromet okozol vele.

De mindened fejében azt kell hogy mondjam, hogy ha a szexen veszekedtek, akkor tényleg jobb lenne szakitanotok.

2018. jún. 28. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!