Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható ha leánybúcsúban, illuminált állapotban történt egy kis "botlás"?
Figyelt kérdés
Elmondjam vagy inkább ne?2018. jún. 27. 15:20
31/51 anonim válasza:
Csak Te oráloztál, vagy ő is? Bocsi, csak kíváncsi vagyok. F
32/51 anonim válasza:
Nem semmik ezek a hozzászólások. Az tuti, hogy ha az én menyasszonyom csinálná ezt a lánybúcsúján, az esküvőt elfelejthetné. És én sem taperolnék mindenféle fizetős nőket a legénybúcsúmon. Ez ugyanolyan megcsalás. Nem lehet kulturáltan szórakozni?
33/51 anonim válasza:
A kulcsszavak közül kimaradt a szopás, szopatás:)
Nincs itt semmi gond amúgy, k--uvából lesz a legjobb feleség:)
Tényleg, a pasas is kinyalt titeket?
34/51 hannibalking válasza:
Te elnéznéd, ha a faszid kinyalna vagy megdugna egy táncos némbert a legénybúcsún?
Amúgy kiváltképp érdekelne mi vitt rá, hogy leszopj egy random izomtibit hűséges nőként... Care to explain?
35/51 anonim válasza:
Minden barátnőd csalja a pasiját:D
Madarat tolláról...
Amúgy meg nem is csoda hogy nem akarnak nősülni a férfiak, ilyen álszent nőkkel akik egymás szopásáról falaznak. #METOO
36/51 anonim válasza:
Szerinted a pasid sakkozott legénybúcsun? :)
37/51 anonim válasza:
leszoptad a chippendale srácot? wow, vagány vagy :P kár, hogy nem én voltam az
38/51 A kérdező kommentje:
Csak ő nyalt ki engem.
2018. jún. 28. 08:11
39/51 anonim válasza:
töröld ezt a kérdést, és felejtsd el, hogy megtörtént. Ha ennyit lovagolsz a témán, előbb-utóbb kiderül
40/51 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem,hogy nem fogom elmondani neki.
2018. jún. 28. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!