Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feláll neki, mégsem dug meg?
Figyelt kérdés
Mit csináljak a barátommal, ha pl csak otthon vagyunk, neki többször is (4-5/ nap) feláll rám a farka (tudom h rám, mert én teszek olyasmit amitől feláll neki) mégsem dug meg? Nem mintha zavarna, az viszont zavar h a melleimmel játszik, a farka áll, én nedves vagyok és mégis úgyhagyott ma...ez sztem szemétség. És ezt direkt csinálta, akkor basszus ne izgasson fel
Igen én néha simogatom, de nem azért mert mindig szexelni akarok...
Normális h ő nem akar mindig megdugni ha áll a farka? Ez másoknál hogy van?
2018. jún. 24. 20:07
11/13 A kérdező kommentje:
Nem nem, nem szexel mással...és nem is un. Viszont nagyon lusta.
2018. jún. 24. 20:27
12/13 anonim válasza:
Hogy feláll neki az csak annyit jelent, hogy fel van izgulva. Ez legtöbbször egy csóktól előfordul és azért nem hinném, hogy van olyan, aki minden egyes csók után akar szexelni. Fiúként én sem szeretek akkor belemenni hosszasabb izgató dolgokba, amikor nincs lehetőség szexelni, mert az izgalom hatására gyorsan sok spermám termelődik, amit utána le kell vezetni vagy kanos maradok. Ha pl. szex után zuhanyzok a barátnőmmel, akkor is sokszor feláll a látványára, de már ki vagyunk elégülve, nem biztos, hogy újra egymásnak esünk. Szerintem határozottan jelezd neki, hogy szexelni szeretnél, neki is fontosak a visszajelzések, lehet, hogy csak erre vár. 18/F
13/13 A kérdező kommentje:
Oké köszi a tanácsot :)
2018. jún. 24. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!