Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a strandon feláll egy fiúnak, akkor mit tud tenni? Hasra fordul? :D Mennyi időbe telik, mire megszűnik a merevedése? Mert ugye álló farokkal mégsem vonulhat el a wc-re, hogy könnyítsen magán.
Figyelt kérdés
És a barátnőtök mit szól ilyenkor, fiúk, ha épp vele vagytok kint, és azt látja, hogy ráizgultatok a többi nőre? Nem sértődik meg?2011. máj. 25. 16:40
1/12 anonim válasza:
Nekem a buszon szokott,ott meg még hasrafeküdni se tudok.
2/12 muhamadali válasza:
az nem feltétlenül azt jelenti hogy felizgult a többi csajra :D de vicces helyzet :P
3/12 A kérdező kommentje:
na, jó, de buszon nem látszik, csak lefogja a nadrág.
a fürdőnadrág meg elég vékony anyagból van.
2011. máj. 25. 16:45
4/12 anonim válasza:
ha strandra megyek , előtte szikszalaggal magamhoz erősítem a farkam,hogy ne legyen probléma.Persze olyannal ami nem jön le ha a víz hozzá ér!
5/12 anonim válasza:
Megkérek valakit,hogy könnyítsen rajtam
6/12 anonim válasza:
Ja ja. Én gumipókkal szoktam rögzíteni.
7/12 anonim válasza:
olyankor gyorsan beugrom a vízbe vagy magamra rakom a törölközőt vagy, ha egyik sem, akkor összeteszem a lábam. :D am. az is megoldás, ha ökölbe szorítod egy ideig a kezed..
8/12 anonim válasza:
zeusz válasza...
én meg ősze hajtogatom vagy kiverem előte hogy megyek a strandra.
9/12 anonim válasza:
Olyankor egy jó matek- vagy fizikapélda rögtön segít!
10/12 anonim válasza:
27 éves fiu vagyok! Egész egyszerűen ne vegyél róla tudomást ha áll hát áll napozz pancsolj ugyan azt mintha nem állna, ha valakinek nem tetzsiknem néz oda, de lehet hogy ennek közsönheten fogsz becsajozni!ne szégyeld vedd természetesenek ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!