Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy 22 éves pasinak minden reggel van merevedése?
Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 10:29
1/19 anonim válasza:
Most inkább ne legyen?
Ezen kérdés mögött némi exhibicionizmust vélek felfedezni
3/19 A kérdező kommentje:
Valójában poénból tettem fel várom a hülye poénokat.
2010. márc. 20. 10:31
4/19 anonim válasza:
én 24 vagyok és nekem is minden reggel.
5/19 anonim válasza:
ha együtt alszom a bnőmmel akkor kihasználjuk mindig
6/19 anonim válasza:
De nagy poén...xD :D
Ja,nagyon gáz,ásd el magad! :D XD
7/19 anonim válasza:
nagy poén!
amúgy ha van kivel megosztanod akkor semmi para ha nincs az nagyobb baj... sok sikert!
8/19 anonim válasza:
Igen! GÁZ! Ha lány lennél, teljesen megérteném a reggeli merevedésed. De így.. hogy terhes is vagy..
9/19 anonim válasza:
És az gáz ha 22 évesen arra ébredek h áll a farkam? (de közben a csajom szopta) XD
10/19 anonim válasza:
miér lenne gáz nekem is mindig van talán mer hason fekve tok csak aludni meg reggel k***ára kell brunyálni mindig meg pláne attol is lehet amit az ember álmodik, szal természetes dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!