Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő, férfivé operáltatja magát, annak is lehet merevedése?
JÉÉZUSOM...
ha egy férfi nővé operáltatja magát, akkor menstruálni fog?? de mért is nem a szüleid faggatod a melelsleg rendkivül intelligens kérdéseddel?
Elárulom neked a nagy titkot, hogy a nőknek is van merevedése, csak mivel a csikó nem egy olyan nagy dolog, ezért kb észre se lehet venni max, hogy keményebb. Mellesleg megjegyszem, hogy a csiklóban 4 db véredény van, míg a hímvesszűven csupán 3.
(De a dolog amúgy attól is függ, hogy varrnak annak a nőnek egy teljesen új péniszt vagy csak hormonok szedésével éri el a csikló megnagyobbodást így akár egy közepes pénisz méretet.)
Bocs az offért:
Előttem szóló:Ez a gyakorikerdesek.hu.
Azoknak a kérdéseknek amiket mástól nem mersz megkérdezni.
Mit bunkózol? Tett fel egy kérdést..ha csak oltogatni tudsz h miért tette fel akkor minek olvasod meg minek írsz rá-.-"
Szánalom..
Na csocsi..
Kiakarod próbálni férfiként a szexet?:D
Egyébként nem, nem hiszem mert ha oda is varrnának egy pcsöt, még semmi se lenne, belül is vannak nemi szervek. Nem tudom h konkrétan ezt is annak nevezik e, de például prosztata.
18:34-nek
te se adtál normális választ, csak engem próbáltál oltani :D legalább önkritikád legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!