Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak mert a páromnak nem nagyon van merevedése? Nagyon nehezem megy el? , de nem beszél róla?
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 07:31
1/4 anonim válasza:
valszeg nem büszke rá és épp düledezik a férfi-tudata.. nekem is volt hasonló szitum.. nagyon gáz.. de annak is oka volt
ha a pasid sokat cigizik, vagy el van hízva akk lehet attól, vagy ha egyetemista akkor attól is, ugyanis most kezdődika vizsgaidőszak.. és az akkora szellemi feszkót dob az átlgahangulatra, hogy minden idegszálával rá van feszülve.. rem tudtam segíteni
19/F
2/4 anonim válasza:
Stressz, meló, nem tud elvonatkoztatni, és rád koncentrálni. Próbáld leitatni, borral, 2-3 pohár meg egy feles esetleg és ismét lepedőakrobata lesz ;]
3/4 anonim válasza:
de a zöld még jobb ^^ eleve afrodiziákum, mellette még stressz oldó is...ha meg sokat iszik akkor meg nem fog felállni rendesen. :D
4/4 anonim válasza:
Én is jártam már így a párommal. Úgy oldottam meg, hogy egyszer álmában leptem meg kézimunkával és akkor nem volt ideje stresszelni.;-)
Bár sajnos ettől még napközben ugyanúgy nem működött. (De cigizett, el volt hízva és egyetemista volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!