Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáljak, ha látom, hogy feláll neki?
Figyelt kérdés
Nem a barátom még, most alakulunk csak. Csináljak úgy mint aki nem vette észre vagy jegyezzem meg neki, hogy tetszik?2018. jún. 17. 14:56
1/13 anonim válasza:
Ha tetszik, akkor megjegyezheted. De akár ha megsimogatod az is jelzés. De ne játszd meg magad sem akkor ha pozitív dolgot akarsz elfolytani, sem akkor ha negatívat
3/13 anonim válasza:
Ha tetszik, jegyezd meg.
Aztán meg is érintheted, ha jól alakulnak a dolgok.
4/13 A kérdező kommentje:
Simogassam, fogjam meg köszi. És ha ő ezt nem szeretné. Honnan tudjam hogy olyan viszonyba vagyunk, hogy oda nyúlhatok? Mondjuk ő szokta fogdosni a fenekem.
2018. jún. 17. 15:08
5/13 anonim válasza:
"És ha ő ezt nem szeretn": Akkor majd mondja, hogy "Ne csináld, ezt én nem szeretném"
De bármekkora összegben fogadnék, hogy ilyen nem fog elhangzani
6/13 anonim válasza:
Ne vedd komolyan a fentebbieket.
Valószínűleg élvezné, ha hozzáérnél, de nem biztos, hogy jót tenne a megítélésednek.
Szerintem az a legjobb, ha maximum mosolyogsz.
7/13 anonim válasza:
Nem mindenki ítél olyan felületesen, mint egyesek. Nyugodtan simogasd meg neki. Én tutira el lennék bűvölve, ha ilyen vagány csajjal randizhatnék.
Persze én sem azt mondom, hogy akkor a következő randin már bukj is rá , vagy dugasd meg magad. De ez egy kedves gesztus lehet nő-férfi között.
8/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy főleg férfiak írnak neked, akik inkább a férfi érdekeit nézik, én nőként mondom, hogy nem lenne túl jó ötlet ilyen hamar hozzáérni, de egy mosollyal jelezheted, hogy nem tartod kínosnak a helyzetet, sőt örülsz neki, de persze azt csinálsz, amit akarsz.
9/13 anonim válasza:
Mert? Miért nem lenne jó? Szerintem párkapcsolati jelleg miatt ami az egyiknek jó, az jó a másiknak is.
10/13 anonim válasza:
Beszéljetek arról, hogy mit szeretnél és ő mit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!