Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feláll neki, mégsem dug meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feláll neki, mégsem dug meg?

Figyelt kérdés

Mit csináljak a barátommal, ha pl csak otthon vagyunk, neki többször is (4-5/ nap) feláll rám a farka (tudom h rám, mert én teszek olyasmit amitől feláll neki) mégsem dug meg? Nem mintha zavarna, az viszont zavar h a melleimmel játszik, a farka áll, én nedves vagyok és mégis úgyhagyott ma...ez sztem szemétség. És ezt direkt csinálta, akkor basszus ne izgasson fel

Igen én néha simogatom, de nem azért mert mindig szexelni akarok...

Normális h ő nem akar mindig megdugni ha áll a farka? Ez másoknál hogy van?

2018. jún. 24. 20:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A kölcsönös simogatás nálam is játszik! De szerintem ez simán átmenne szexbe! F.
2018. jún. 24. 20:09
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Csereld le :)
2018. jún. 24. 20:09
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Most nem értelek,miért nem mondod neki ,hogy szeretkezni akarsz?Olyan nagy dolog lenne,vagy még sosem csinálta?
2018. jún. 24. 20:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Velem is sokszor van ilyen ha unom a barátnőmet. Meg ha van jobb is akkor minek kellene a párommal szexelnem?
2018. jún. 24. 20:15
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
2018. jún. 24. 20:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szexeltek de nem beszélgettek róla? Jobb lenne ezen változtatni a mindkettőtök érdekében! Mert egyikőtök sem ért a gondolatolvasáshoz!
2018. jún. 24. 20:17
 7/13 anonim ***** válasza:
#5 Independent wow
2018. jún. 24. 20:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem meg a feleségem ilyen,de már nem sokáig...
2018. jún. 24. 20:19
 9/13 A kérdező kommentje:

Épp ez a gond...h én se akarok minden percben szexet, de nálam a simogatás szexen kívül is elég alap, ő meg csak ilyen mindent vagy semmit rendszerbe gondolkodik, ezért áll fel folyton a farka, csóktól pl...ha ő eldöntötte h márpedig nem akar szexelni nem ad csókot mert akkor jön a többi...

Nem cserélem le mert jó minden vele, és amúgy figyelmes.

2018. jún. 24. 20:19
 10/13 A kérdező kommentje:
De beszélünk róla...csak igazából egyikünk sem hű de sok tapasztalattal van jelen és nekem konkrétan semmi viszonyítási alapom.
2018. jún. 24. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!