Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan aki meg szakításos modszerrel szexel? Nem féltek?
Én félek, de ha jön a baba hát az sem tragédia, mindketten örülünk majd neki. :)
Fél éve csináljuk így és még nem vagyok terhes. Mondjuk igen, a naptáras módszert azért szintén követem, peteéréskor meg nem szexelek vagy csak 69 van..
Nem 100% az fix...
Egyre jobban kétségbeesek, olvasva a válaszokat. Igen, elhiszem, h van, aki 10-15-akárhány éve így védekezik, és nem lett terhes (ő vagy a párja). Szuper. Csak az a baj, hogy amiatt, mert ti szerencsések voltatok, még SEMMI sem garantálja, hogy a kérdező is az lesz!
Én is ismertem olyan párt, akiknél annyira szabályosan, papírforma szerint működött minden, h napra pontosan be tudták tervezni, mikor essen teherbe az anyuka, sőt, még a fiúgyermek, lánygyermek sorrend is pont a tervek szerint jött össze.
De ismertem olyat is, ahol megszakításos módszerrel védekeztek, nem 15 évig, csak 2, de ezalatt a lánynak kétszer volt abortusza :( Könnyű erre azt mondani, hogy persze, de "én" ill "a pasim" tudja, h mikor kell abbahagyni, kihúzni, de 1) igen, az előváladékban van életképes spermium 2) elég EGYETLENEGY alkalom, amikor alig pár MÁSODPERCCEL később húzza ki...
14-es vagyok
Utolsó, ott a pont. Egyébként meg nem minden pasinak van előváladék, az enyémnek pont nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!