Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan aki meg szakításos modszerrel szexel? Nem féltek?
Van olyan pasi, aki nagyon jól tud uralkodni magán (mint itt az egyik válaszoló), de a megszakításos módszer közel sem 100 százalékos! Lehet, hogy van olyan ember a világon, aki 10-20 éven át sosem ejtett teherbe senkit megszakításos módszert alkalmazva, de 1) vagy oltári szerencséje volt 2) vagy eü okból nehezen ejt teherbe bárkit is - ill a lány, akivel együtt van/volt nehezebben esik teherbe 3) a lány valójában, bár nem mondta, de védekezett más módon is pl gyógyszer, esemény utáni tabletta, minimum naptármódszer, és ezek kombinációjának - is - köszönhető, h nem esett teherbe 4) nem tud róla, de valójában vmelyik alkalmi partnerét igenis teherbe ejtette 5) kamuzik.
Ugyanis a megszakításos módszernél az az oltári gáz, h még a komoly önuralommal rendelkező pasiknál is van előváladék, és abban vannak életképes spermiumok.
Nekem 15 eve nem volt nagyobb bajom belole
A nagyobb, nekem gyereket jelent. Eleve az aktus 45 % anal szuletik gyerek ergo termekenyul meg a petesejt.
45 % CREAMPIE eseten. Roviden.
Mas. En egy jo kis magas kockazatu hpv-t szedtem ossze. Es a parom is. Nala pedig nagyobb bajokat is okozhat pl mehnyakrakot. Meddoseget. Jelenleg gyogyszert szedek ra, havi 18.000. 3 honapon at. 2x3x18000=108.000 magyar penzbe kerul. Es innentol orvosilag is csak gumival.
Szoval gyerek nem lett, nemi betegseg lett.
F32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!