Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet élni szüzen egy egész életet? 34 éves férfi vagyok. Nem hiszem hogy sikerűl barátnőt szereznem. Normális válaszok kellenek.
Ha nem csak a társadalmi elvárások miatt szeretnél barátnőt,feleséget,hanem tényleg vágysz a nőkre, akkor ez egy betegség. Beteg vagy, ember !
Bár ennek némileg ellentmond, hogy még munkaképes vagy. Nem igen lehet megúszni leépülés nélkül- kivéve, ha kissé aszexulális a személy. Akárhogy is, mindenképpen szükséged lenne szakemberre. Nem minden pszichológus kutyaütő, aki csak a munka elől menekült az egyetemre. Vannak köztük valóban okos és lelkiismeretes emberek is. Azt meg csak hiszed, hogy Te mindent tudsz magadról. Megdöbbennél, ha tényleg megismernéd önmagad. ( ez egyébként mindenkire igaz)
Figyelj veheted úgy is hogy 34éves korodig nem egy vagy több szukafattya (original->by Szumátrai Patkánymajom)
szívta le az erőforrásaid és nem feleslegesen vergődtél hasonlóan 16 20as 30as éveidben miközben utána a falba verted volna mekkora marha voltál hogy ilyenek után törted magad...persze a normális nőkért(vagy amit annak hiszel..) is meg kell küzdened és eshetsz pofára.Hozzáteszem a hozzáállásoddal van a probléma,tudod.
Nekem 5-6évesen amikor kettesben maradtam egy kb.20as csini óvónővel(aki amúgy nagyon bejött)kérleltem hogy segítsen megtanítani bekötni a cipőfűzőmet,lesöpört faarccal azzal hogy -Rossz a hozzáállásod...nem segített semmit,otthagyott.
Aztán megtanultam mielőtt suliba mentem elsőbe előtte való este.
11-12évesen nyári szünetben működő egyszerű rádiót 13évesen saját építésű horgászbotot építettem,a vízparton
amikor odajött 15éves koromban hozzám egy kisfiú hogy segítsek megkötni a horgát,nem azzal küldtem el hogy rossz a hozzáállásod,hanem még adtam neki is egyet.
Meg kell tanulnod gazembernek lenned,mert mások még nagyobb gazemberek és sok nő a hatalomra izgul.
Kérdés:neked ilyen nőre van szükséged?De nyámnyila meg nem lehetsz!Legyen meg a magadhoz való eszed és ahogy apám mondta ha annyira nem vagy okos legyél legalább erős.Akkor fog kedves lenni valaki hozzád való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!