Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Le lehet élni szüzen egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet élni szüzen egy egész életet? 34 éves férfi vagyok. Nem hiszem hogy sikerűl barátnőt szereznem. Normális válaszok kellenek.

Figyelt kérdés
2018. jún. 20. 22:47
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Felzabálnak a félelmeim hiába kezdek újjabb és újjab hetet azzal hogy na akkor mostantól mas lesz nem tespedek meg erős leszek ,rendet rakok magamban es nem nyavalygok,egyszerűen olyna a közeg is amiben dolgozok hogy naponta latok párokat enyelegni meg kézen fogva és aztán a fogadalombol semmi nem lesz
2018. jún. 28. 22:03
 22/35 anonim ***** válasza:
Nézd egy gyáva férfi nem kell senkinek. Ilyenbe egy átlagos nő se szeret bele, nemhogy egy kifejezetten jó nő.
2018. jún. 29. 17:18
 23/35 A kérdező kommentje:
Szóval a rajtam kívűl még legalább 10 ezer ha nem több ilyen ember legyen öngyilkos mert igy alakult az élete? Éredekes meglátás
2018. jún. 29. 21:13
 24/35 anonim ***** válasza:

Ne legyen, hanem igyekezzen összeszedni magát. Mivel vagy te kevesebb, mint az enyelgő párok?

Semmivel...

2018. jún. 29. 21:29
 25/35 anonim ***** válasza:
Nézd, mivel láttam rólad képet, egyszerűen nem tudlak sajnálni. Helyes fiú vagy, tedd magad rendbe agyilag és siránkozás helyett csinálj már valamit a jó ég áldjon meg! Nem tudom, miért jutottál ide, ki rombolta le módszeresen az önbizalmad vagy mennyire a fellegekben vannak az igényeid a nők terén, de a saját hülyeséged áldozata vagy és nem a genetikáé. Akkor még talán sajnállak is.
2018. jún. 29. 22:00
 26/35 A kérdező kommentje:
Nincs szükségem a sajnálatra de ugybiszem mindenki másnak se. Az hogy normálisan nézek ki azt bóknak veszem de látod még igy se kellek senkinek. A nők se nagyon nyitottak ugyhiszem a kigyurt tetovalt befesult haju bunkok kellenek nekik. Ok van kivétel de az kevés.
2018. jún. 30. 01:19
 27/35 A kérdező kommentje:
Valmint itt a naveltetés is közrejátszhatott nálam inkább mindig a tanulás stb .A szüleimmel lakok most is alberletre nincs egyedűl pénzem.Valamint ők se nagyon tukmálnak ráfelé egy csajra jó nekik igy vagy nem tudom.
2018. jún. 30. 01:21
 28/35 anonim ***** válasza:

Nincs se tetovám, se kigyúrt testem, se extrém módon belőtt hajam (fésű, oszt' kész), mégis van barátnőm. Meg volt is. Ja, és milliomos sem vagyok. És nem vagyok rá büszke, de suintén a szüleimmel élek, egyetemre járok, jelenleg nemnagyon van más lehetőségem. De amint találok egy melót egyetem után, tervezek kiköltözni.

Nem az általad leírtakon múlik a dolog. Tényleg úgy tűnik, ahogy az előző írja, hogy nyafogsz, és kifogásokat keresel. Pedig állítólag még jól is nézel ki. Hogy a szüleidnek így megfelel, azbegy dolog. De 34 éves vagy, bakker... kezdj már valamit az életeddel.

Vagy hogy nekik így megfelel? Neked is? Oké, nincs több kérdésem. Akkor élj így ;)

De amíg ilyen nyomi leszel, nincs esélyed a nőknél. Ez javarészt fejben dől el.

2018. jún. 30. 08:32
 29/35 A kérdező kommentje:
Nem kívánom hogy megértsenek az emberek csak elmondtam hogy mi az amit tisztán látok a barátnőszerzés terén. Nem azt mondtam hogy lehetetlen a barátnőszerzés csak nekem nehezebb nem tudom megmagyarázni.Ennyi
2018. jún. 30. 10:31
 30/35 anonim ***** válasza:
Hát, ha belenyugszol, és nem teszel semmit, és inkább fogsz PS4-ezni anyuék lakásában antiszoc módon, akkor már meg is adtad a kérdésedre a választ. Le lehet élni egy egész életet szüzen :) te vagy az élő példa. Hisz már 34 évet sikerült, még másfélszer ennyi, és az már egy nagyon szép kor :)
2018. jún. 30. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!