Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet élni szüzen egy egész életet? 34 éves férfi vagyok. Nem hiszem hogy sikerűl barátnőt szereznem. Normális válaszok kellenek.
Tv és PS4 nem olyan vonzó időtöltés egy nő szemében, de ha nem viszed túlzasba, hát legyen.
"Félelmeim felzabálnak". Mitől félsz? Mit veszíthetsz? Ha teret adsz a félelmeidnek, és nem lépsz, sose jutsz előre, és így fogsz megöregedni, ami nem jó. Ha szembeszálsz velük, és elkezdesz ismerkedni, csak nyerhetsz. Legrosszabb esetben visszautasítanak, de abban az esetben is tanulsz valami újat. Ha nem szoktál eddig ismerkedni, az első pár alkalommal úgyis vissza fognak utasítani, mert az ismerkedés és a kommunikáció is olyan képesség, mint minden más, amit tanulni kell. De ez normális. Ne félj a visszautasítástól. Előbb-utóbb menni fog, csak merj kilépni a konfort zónádból. Érdemes. Félve toporogni egy helyben meg gyáva cselekedet.
És egy biztonsági őr nem lehet gyáva. Mi van, ha veszélybe kerülnél, a munkádból adódóan? Küzdenél, nem? Annak ellenére, hogy félnél. És ott az életed forogna kockán. Akkor a saját félelmeiddel miért nem küzdesz? Badoo, Tinder és társaihoz én a helyedben nem fűznék nagy reményeket, a környezetemben lévő összes értelmes ember a való életben talált párt magának, nem a Tinderen. Persze kivételek lehetnek, de normális kapcsolatot jó esellyel máshol fogsz tudni kialakítani. Pl tömegközlekedésen, egy koncerten, munkahelyen is beszélgethetsz emberekkel, ha van rá lehetőséged, az utcán, vagy úgy kb bárhol van lehetőség ismerkedésre. Csak nyitott kell járni. És lépni, kilépni a konfort zónádból.
Ja és "se csók, se semmi". Nem is lesz, ha nem teszel érte. Nem szokott ez úgy lenni mint a filmekben, hogy szól a háttérzene, fújja a hajad a szél, és csak úgy magától elcsattan egy csók. Nem, nem külső szemlélőként vagy jelen az életedben, mint egy PS4 játékban, hanem Te alakítod azt, neked kell kialakítani a helyzetet, és te éled át a pillanatot. Jobb, mint a GTA 5 ;)
Sose fogod ideálisnak érezni, hogy megcsókolj valakit pl. Azt fogod érezni, hogy ő is szeretné-e, vagy egyoldalú a dolog. De ha úgy érzed, hogy egy hullámhosszon vagytok, akkor ne tétovázz, csókold meg. És igen, Neked kell megtenni az első lépést, mert Te vagy a férfi. Neked kell vezetni a kapcsolatot (természetesen nagy figyelmet fordítva a másik fél igényeire), és igyekezned kell jól tenni ezt. Kerüld a "mindegy", "lényegtelen", "-hova megyünk? -ahova csak szeretnél" fogalmakat. Légy határozott, vázolj fel mindig egy opciót, és aztán kérd ki a másik véleményét, hogy megfelel-e neki, vagy inkább szeretne máshova menni/mást csinálni. Legyen véleményed, elképzelésed, és tudj dönteni. Ne tukmáld rá a döntés feladatát a nőre. Legyen egy alap elképzelésed/vázlatod, amit lehet alakítani mindkettőtök igényeihez.
Nem nézhetsz ki valami jól..
Maguktól is jönnének a lányok akkor.
Szia.
Nem ismerlek, nem ismerem az életedet, de ahogy írsz, az alapján tényleg tök normális vagy, sőt.
Írtad, hogy felzabálnak a félelmeid, úgyhogy én annyit ajánlanék, hogy nézz utána Osho könyveinek. Nem mondok semmit, max annyit, hogy engem iszonyú mély gödörből rántott ki, pedig nagyon mélyen voltam magam alatt.
Garantálni nem tudok semmit, de egy próbát megér.
Hajrá. És felejtsd el örökre azt a szót, hogy "soha".
Nálam pl. azzal elvágtad magad hogy "nem vagyok meleg, normális vagyok"
Elvből nem jövök össze homofób emberrel.
17-es, te ebből azt szűrted le, hogy homofób?
...én meg ostobával nem jönnék össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!