Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet élni szüzen egy egész életet? 34 éves férfi vagyok. Nem hiszem hogy sikerűl barátnőt szereznem. Normális válaszok kellenek.
Miért nem sikerül? Nem lehet hogy a hozzáállásoddal van baj?
Általában azoknak nem megy akik azt hiszik a kis péniszük miatt nem sikerül, vagy nem tudnak megszólalni lànyok közelében, vagy fontosabb a munka, esetleg melegek vagy aszexuálisok csak nem jutottak el még addig a pontig hogy bevallják.
Te melyik vagy?
Le lehet... elvégre az élet nem egy számítógépes játék, amit meg tudsz állítani. Szoval ha úgy alakul, akkor is muszáj leélned, nem tudsz kilépni belőle.
Viszont nem ideális így leélni egy egész életet, hacsak nem akarsz katolikus pap lenni. Elég sok jóból maradsz ki.
A szüzesség elvesztése, és a páros élet elkezdése nem korhoz van kötve, ettől függetlenül szerény véleményem szerint lassan elkezdhetnél érdeklődni a lányok iránt :)
Vagy érdeklődsz, de nem jön össze? Mi a gond?
Van egy olyan sejtésem, hogy mint sok esetben, nem vagy te akkora lúzer, csak annak hiszed magad, ezért a környezeteddel is elhiteted.
Pl a "nem hiszem, hogy sikerül barátnőt szereznem" is arra utal, hogy nem hiszel magadban. Ez hiba. Próbálj meg dolgozni magadon, a belső tulajdonságaidon. Sosincs késő belevágni valamibe :)
Ja, és a barátnő nem egy pokémon amit úgy meg kell szerezni. Ismermedj, beszélgess emberekkel, dolgozd magadon, és jön majd az magától :)
Ha meg egy csődtömegnek tartod magad, és neked ez így jó, akkor hajrá. Le lehet élni így egy életet... :) de én tuti nem szeretnék.
Csak egy nőt kell találnod aki szeret.
F.
Nem vagyok meleg teljesen normális embernek tartom magam. Biztonságiőrként dolgozom a kereskedelemben 230 órákat havonta kb. Nem v
Nagyon van időm semmire,néha vásárolgatok mozizok meg kerékpározok. Vagy itthon játszok tvzek ps4. Nincsenek összeülős barátaim meg ilyenek. Átlagos testalkatom van,egy éve elkezdtem kicsit edzegetni de aztán két hét után szívproblémáim lettek amik azóta elmultak,de nem merek ujra elmenni. Igazábol nem nagyon tudok rá szánni időt az edzőteremre. Társkeresőn hiába vagyok fent nem irnak vissza pedig normális képem van kint. Örömlányhoz nem megyek max akkor mennék ha arrol lenne szó hogy ne halljak meg szüzen, mert nehogy már csak a pénzem miatt álljon szóba velem egy nő. Egy barátnőt gondolom én nem csak dugni kell. Amugy meg Dunakeszin lakok és pestre járok be dolgozni. Pchihologushoz nem mennék mert minek fizessek ki ezreket azért amit már én is tudok hogy félénk vagyok a nőkkel tudom hogy mit kéne tennem sokakkal beszélgettem már tanácsokról de a félelmeim felzabálnak.
Természetesen van sok lány ismerősöm a fészbukkon is meg néha dumálok egy kettővel de ennyi,soha nem volt barátnőm még egy csók se. Semmi. A gyermekkorom normális volt,igyekeztem jol tanulni bàr nem mindig sikerűlt, a szüleim jól neveltek már már túlontul aggódósak voltak. Diszkóba soha nem jártam maradj inkább itthon opció volt,engem se b
Nagyon is érdekelt igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!