Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan gondolhatja?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel már elég régóta együtt vagyunk, nagyon jól meg is vagyunk minden téren, de van egy bökkenő. Nekem az első és egyetlen nő az életemben és emiatt a fejébe vette, hogy úgyis tovább fogok állni mellőle idővel. Nekem ilyen eszemben sincs, egyedül ő görcsöl a témán, aztán nemrég megjegyezte, hogy még az is jobb lenne, ha most próbálnék ki még 1-2-t, nem később, ha esetleg család, vagy ilyesmi közbe jönne. Nem igazán tudom hova tenni ezt a megjegyzést, nekem ez nagyon fura, ti mit gondoltok erről?2018. jún. 20. 14:40
11/12 anonim válasza:
Én a helyedben meghúznék 2-3 másik csajt. Így egy töketlen papucsnak tűnsz majd a csajod előtt.
12/12 anonim válasza:
Hát fene se tudja. Lehet, csak tesztel. Vagy meg akar szabadulni tőled. Vagy félrekefél.
Sztem ha legközelebb felhozza, mond, hogy te nem akarsz ilyet, s nézz utána jelentőségteljesen a szemébe, s kérdezd meg tőle: "De ugye te se csináltál még ilyet?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!