Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem találok magamnak baratnőt, mert akár nap 9 alkalommal is képes vagyok szexelni? Azt mondják nem bírják a strapát.
Rég mulattam itt ilyen jót!
Megpróbálom, hátha nekem is megy:
A lányok egymásnak adják a kilincset az házamban, mert a barátnőjüktől hallottak rólam, és könyörögnek, hogy feküdjek le velük. Előjátékként 2 pecig nézhetik a farkamat, azután beverem, és egy órán át nyomom, mint a gép. Úgy élveznek, hogy tálcákat kellett az ágy lábai alá tennem, mert a untam a lecsorgó nedvük takarítását. Másfél óra után elküldöm őket, hogy másokon is tudjak segíteni. Tudjátok, nem tehetek róla, így születtem, ilyen jószívűnek. Napi 12-nél többet nem vállalok, mert kell alvásra, meg evésre is idő.
A szerelmes leveleket anyám válaszolja meg, és a pszichológus nővérem az emeleten kezeli az öngyilkosjelölteket, akik el vannak keseredve, hogy nem kaptak meg, csak egy alkalomra.
A Masters & Johnson Intézet a jövő héten küld hozzám egy kutatót, aki tanulmányozni fogja a sikeremet, és spermát is gyűjt majd, hogy az igénylők felhasználhassák.
Az ELTE viselkedéstudományi tanszéke hallgatókat küld, hogy a szerénységemet tanulmányozzák, a szerénység mértékegységét rólam fogják elnevezni, hasonlóan, mint a Volt, Celsius, vagy Curie.
#31:
"Másfél óra után elküldöm őket"
"Napi 12-nél többet nem vállalok, mert kell alvásra, meg evésre is idő."
szóval neked 1 napod minimum 2 napból áll :D
Erről egy mondás ugrik be:
Amelyik kutya ugat, az nem harap.
Egyébként senkinek nem esik le hogy így akar egy nyomorult nőt fogni, mert azt hiszi hogy jelentkezni fog a sok unatkozó tini?
#32, ugorjunk neki:
12 x 1,5 = 18 ;
24 - 18 = 6.
Nem sok, de nekem elég.
#35:
18 óra szex után 6 óra alvás szerintem kevés lenne :D
és még nem ettél és semmi :D
Álmodik a nyomor!
Ha az életben egyszer kapnál magadra egy igazi nőt biztos,hogy nem bírnál még hármat sem naponta :)
Azt pedig csak halkan súgom meg neked,hogy senki sem születik szex istennek!
36: Ahogy Arnold Schwarzenegger mondta:
"I’ve always figured out that there 24 hours a day. You sleep six hours and have 18 hours left. Now, I know there are some of you out there that say well, wait a minute, I sleep eight hours or nine hours. Well, then, just sleep faster, I would recommend."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!