Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem találok magamnak baratnőt, mert akár nap 9 alkalommal is képes vagyok szexelni? Azt mondják nem bírják a strapát.
Nem hiszem hogy annyira király lennél
Aki jó az ágyban az nem ki elégületlen 1-2 menet után hanem le nyugszik és nem kap kan görcsös h meg legyen a napi 9
24N
Király vagyok 😂😂
Szerintem te még nem làttál nőt élőben.
szerinted király vagy mégsem akar senki veled együtt lenni, mert szerintük nem vagy király :)
verheted a farkadat napi 9-10x akár 20x is
a csajoknak kellenél nem csak az egód lenne ekkora, hanem a teljesítményed is :D
van még hova fejlődnöd :)
vagy 3 után rájönnek, hogy bárhogy próbálkoznak nem lesz jobb :D
nem fejlődsz te semmit, mert azt hiszed tökéletes a technikád, inkább keresnek olyat akivel élvezik a szexet
látom megy a troll feedelése :D
amúgy meg hagyjátok már szegény kérdezőt, fogadni mernék hogy a farka is fél méteres minimum
mi átlagos pasik, akiknek 1-2 menet is elég egy nap, csak remélni tudjuk, hogy minél több ilyen király csávó legyen mint te, akiket otthagynak a csajok
Mekkora kamu :D
De még szexisten....xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!