Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hiszi el a barátom h szűz voltam?
Nem hiszi el egyszerűen..csak azért mert nem véreztem (jó 5 éves tamponhasználat). Olyan szűk voltam h nem ment be konkrétan a farka és utána vagy 5ször kiszorult utána is..lassan csinálta mert mondtam h fáj.
A lényeg h nem hiszi el h ő az első, elvileg azért nem, mert már volt szűz lánnyal aki sírt és vérzett, és mikor beleélvezett nem folyt szét a sperma... míg nálam igen. Ebben az a vicc h gumival csináltuk...-_-
Ez tényleg igaz fiúk? Miből tudjátok h egy nő nem.szűz? Sztem max a viselkedéséből, ha még nem százan mentek át rajta.
És még most is szűk vagyok. Szóval azt ne írjátok. Állítása szerint már volt jópár nővel. El is hiszem neki.
Igazából lényegtelen, csak kissé megdöbbentem, miután végig attól rettegtem h mit fog szólni a pasim h még szűz vagyok 23 évesen...
Èn baràtomnak is volt egy ilyen fellàngolása miutàn megtörtènt az első együttlét. -.-
Elösszőr csak ujjàt tette be, és megàllapította hogy nem érzi a szűzhàrtyàm, és én biztos titkolom hogy màr nem vagyok szűz. Mert van volt szűzzel és neki érezte .
Hàt köpni nyelni nemtudtam XD Értetlenül néztem, aztan màr nevettem rajta, ami rontott a helyzeten, még jobban azt hitte h hazudok.
Aztán vegülis rájött magàtol hogy az vagyok. Nagyon sokat szenvedtünk mert nagyon fájdalmas volt, és több alkalommal is véreztem.
Azt kérded, miből tudjuk, hogy egy nő nem szűz?
Abból, hogy megmondja. Az én kapcsolataimban nem kellett azon agyalnunk, hogy vajon igazat mond-e a másik.
De abban is igazad van, hogy a viselkedéséből is lejön. Ahogyan elmondtad, abból nyilvánvalóan látnia kellett volna, hogy szűz voltál. Ha jól értem, azért nem akkora gond ez nálatok, lassan el fogja hinni. Ezt a sperma szétfolyás dolgot nem értem, még sosem hallottam ilyenről. A sperma eleinte nem folyik, hanem olyan alvadt-féle, azután pár perc után elfolyósodik. De ez nem a nő szüzességén múlik, és csak az első menetnél van így, másodszorra már híg, folyik.
Érdekes eset, mindazonáltal...
Én se véreztem. Nem hitte el az exem. Azt mondta, a szüzesség nem így néz ki.
Ráhagytam, de ahogy mondtam, már ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!