Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik fiúk barátom degradáló megjegyzést tett a szűz lányokra. Rosszul érzem magam. Igaza lehet?
Egy buliban voltunk hétvégen a barátnőimmel, ahol a fiú barátom is ott volt. Ő elég rendesen beivott, 30 éves is elmúlt már és éppen valaki szóba került hogy először jár buliban és erre mondta, milyen gáz már és hogy biztosan szűz. Hozzá kell tenni, hogy a baráti körömből, akik ott voltunk négy 20 feletti lány van, aki szűz, beleértve engem is. Csak ők 21-22 évesek, én meg 24. A srác ezt nem tudja nyilván, nem is jön be, de amúgy jól elvagyunk és nem is tartozik rá. Én úgy vagyok vele, nem látszik rajtam, mert van életem, baráti köröm, amíg meg valaki nem a pasim, addig nem tartozik a dolog senkire se.
Tényleg rossz dolog ez, hogy ilyen degradálóan kell beszélni róla? Kicsit le is írta magát előttem a srác meg is lepődtem, bár lehet a pia tette csak, mert ha normális, semmi hasonlót nem szokott mondani :S
Egy férfinak más ez, mint nőnek.
Nem nagyon hallom nőktől azt a lelkesedést, ha meghallják, hogy egy férfi szűz.
Nincs igaza! Ő is volt valamikor szűz!
Nem kell a piára fogni! Valójában ez a véleménye csak józanul nem mondja el. Azt tartják, hogy a részeg ember és a gyerek mondja meg az igazat.
Szia!Egyáltalán nincs igaza!Attòl mert valaki még szűz nem èr kevesebbet.Sőt!Mivel jobb az,ha valaki már 15-16 évesen aktìv szexuális életet èl?Erre agyilag ès lelkileg is meg kell èrni.Azon kìvül csak 1x tudja az ember elveszìteni a szüzességét és nagyon nem mindegy hogy mikor és kivel.
36/N
Szerintem ezzel csak azt a véleményét akarta kinyilvánítani ezen a kissé nyers módon (mentségére szóljon, hogy részeg volt), hogy kissé későn érő a csaj, ha még most ment el bulizni először (gondolom az illető akiről szó volt, ugyanúgy 20 év körül van, mint ti). Én is hüledeznék és valami hasonló epés megjegyzésem lenne, ha azt hallanám, hogy valaki 20 évesen megy el először bulizni. Egy szó mint száz, itt nem a szüzesség ledegradálásáról van szó.
Te pedig ha 24 évesen még szűz vagy, azzal sincs gond. Majd megtalálod a párod, akit hasonlóan nem érdekel a szex, mint téged.
Komolyan mondom, legyen ez a világon a legnagyobb problémád :D
Bírom, hogy ilyen pitiáner bolhafingon képesek vagytok napokat kombinálni.
Megsúgom, beb..szott, és mondott egy szófordulatot. A szüzességet itt nem konkrétan szó szerint kell értelmezni, hanem csak egy egyszerű kissé hangos, részeg zs kategóriás poénnak.
Minek kell ezt magadra venni, te jó ég!
Kérlek ha magadban ezen őrlődsz, az oké... de jobb ha tudod, a férfiak menekülnek a sértődékeny, mindent félreértő és magára vevő nőktől.
Nekem két ilyen barátnőm is volt pár hónapig, és szakítottam velük. Aki képes ilyen hülyeségeken kombinálni, és megsértődni annak kb nincs fogalma sem hogyan működnek a férfiak.
Egyébként meg bírom ezt a nyivákolást. A nőket soha a világon senki nem bántotta azért mert huszomévesen szűzikék. Soha...
Sőt erény inkább.
Bezzeg elég ha végignézzük itt, vagy a való életben milyen ítélet születik, ha egy fiú 25 évesen szűz. Kb halálra van ítélve, a társai és a nők nagyrészénél...
Félreértettél, ezer éve nem vagyok szűz... de tudom milyen megalázásokat kell elviselni, aki 20 felett az, mivel én is későnérő típus voltam.
Elég csak beleolvasni az oldalba itt.
Konkrétan nem is értem magát a kérdést, a srác beb.szott... de még csak nem is a szüzességre tett általánosságban megjegyzést, hanem elnyomott egy szar poént, hogy biztos szűz.
Nem tudom mit képzeltek a férfiakról, de ez egy teljesen ártatlan "férfivicc". Semmi több. Nem kell beleképzelni semmit... hidd el, a nőknél erény a szüzesség, és ezt ő is tudja 30 évesen.
Komolyan, ha ezen kiakadsz, akkor menekülj a férfiaktól, és vásárolj 8 kiscicát. Hidd el jobban jársz vele.
A kulcsszó: Drama Queen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!