Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyik fiúk barátom degradáló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik fiúk barátom degradáló megjegyzést tett a szűz lányokra. Rosszul érzem magam. Igaza lehet?

Figyelt kérdés

Egy buliban voltunk hétvégen a barátnőimmel, ahol a fiú barátom is ott volt. Ő elég rendesen beivott, 30 éves is elmúlt már és éppen valaki szóba került hogy először jár buliban és erre mondta, milyen gáz már és hogy biztosan szűz. Hozzá kell tenni, hogy a baráti körömből, akik ott voltunk négy 20 feletti lány van, aki szűz, beleértve engem is. Csak ők 21-22 évesek, én meg 24. A srác ezt nem tudja nyilván, nem is jön be, de amúgy jól elvagyunk és nem is tartozik rá. Én úgy vagyok vele, nem látszik rajtam, mert van életem, baráti köröm, amíg meg valaki nem a pasim, addig nem tartozik a dolog senkire se.

Tényleg rossz dolog ez, hogy ilyen degradálóan kell beszélni róla? Kicsit le is írta magát előttem a srác meg is lepődtem, bár lehet a pia tette csak, mert ha normális, semmi hasonlót nem szokott mondani :S

2018. márc. 12. 15:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs is értelme ezen problémáznunk.

A nagy egyenlőség, emancipáció és feminizmus korában, egy dolog lesz egyre nyilvánvalóbb... a kettős mérce jelensége.

Nem kell vele foglalkozni, el kell kerülni az önérzetes, sértődények drama queen muffokat. Magaddal teszel jót.

2018. márc. 13. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!